A magyar gazdaság olyan szakaszba jutott, amikor nem átmeneti, hanem tartós növekedésről beszélhetünk, ami azt mutatja, a magyar gazdaság rátalált a helyes útra – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Kecskeméten, az Univer Zrt. 3,5 milliárd forintos élelmiszeripari beruházásának átadásán.

A magyar gazdaság az elmúlt fél évben majdnem 4 százalékkal bővült, ami önmagában is szép eredmény, különösen válság idején, de ennél fontosabb a tendencia – hangsúlyozta a kormányfő. Orbán Viktor szerint ez egy bátorító üzenet: volt értelme annak a munkának, amit "az elmúlt években elvégeztünk".

Orbán: Magyarország rátalált a helyes útra

Minden rendszer átalakításnak, különösen ha egyszerre alakítunk át politikát, társadalmat és gazdaságot megvan az átállási költsége és megvan az időigénye – fogalmazott.

Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója elmondta: a cég a 3,5 milliárd forintos beruházással megháromszorozta eddigi 25 ezer tonnás nyersparadicsom-feldolgozó kapacitását, ami egyben a kecskeméti paradicsomfeldolgozó üzem teljes műszaki, építészeti és energetikai rekonstrukcióját jelentette.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A képpel csak az a gond, hogy nem a 25.000 voltos nagyfeszültség vezetékét akarják átvágni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Újszülöttnek minden vicc új ... Orbán: Magyarország rátalált a helyes útra...=.. Előre a Lenini úton ...a nem kívánt név törlendő és behelyesíthető . Mi következik . Éljen és virágozzék a Szovjet Magyar barátság ?
Toby
@Senara: Még azok a szemináriumok hiányoznak, amelyeket hétfőn és pénteken, műszak után tartott a műszakvezető, mintegy 1 kemény órában, különösen a péntekivel kapcsolatban voltak emberölő gondolatok !
Várjuk ki a végét ! Ez is meglesz 2018-ra a kötelező - és retusált - Orbán-képekkel együtt !
libellle
@prielle: Az utat még nagyitóval keresik. Amennyiben az EU nem finansierozna minden megmozdulást 94 %-ban már mindennek vége lenne. Mármint ennek az országnak. A sok hulyeséget amit elmond ez a tényleg örült ember, megtanulta KISZTITKÀRSÀGA idején. Sajnos nem jut eszébe más csak az a hülyéség, ugyanis az agya nem fejlödött tovább!!
nyanya001
Jön a 70 éves nyugdíjkorhatár és a kevesebb nyugdíj !
Többek között ez az orbáni helyes út !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.