Az atv.hu birtokába került felvételeken a szexuális bántalmazással megvádolt férfi meztelenül fürdik a kislányával.

Korábbi élettársa kislányuk szexuális bántalmazásával vádolja Bojár Iván András művészettörténészt, korábbi SZDSZ-es fővárosi képviselőt, egykori főpolgármesteri tanácsadót. Bojár tagadja a vádakat: álláspontja szerint a gyermeket korábbi élettársa, közös gyermekük anyja tanította be a hamis vallomásokra, mert képtelen volt feldolgozni, hogy szakítottak – írja az Atv.hu.

Az ügy kiindulópontjának számító közös fürdéseket Bojár is elismerte, de már a Nők Lapjának adott interjúban is hangsúlyozta, ilyenkor mindig fürdőnadrágot viselt.

Mégsem volt fürdőnadrág?

A napokban az atv.hu birtokába került felvételek alapján azonban egyértelmű, hogy Bojár hazudott az olvasóknak, hazudott a rendőrségnek és hazudott a bíróságnak is. A képeket egyelőre nem hozta nyilvánosságra a lap. Próbálták elérni a férfit, ám egyelőre nem jártak sikerrel.

Az egyik képen Bojár egy méretes női láncot visel, félig ül, félig fekszik a kádban. Széttárt lábai között ül a kislány, háta az apa ágyékával érintkezik. A gyermek tekintete riadt. Bojár arckifejezése is különös, kezeivel a kislány nyakát és fejét fogja hátulról.

Egy másik képen Bojár a kádban ül, mosolyogva a kamerába néz, az ölében ülő kislányt széttárt combjánál fogja. Mindketten meztelenek.

A harmadik képet szinte teljesen felülről készítették: a meztelen Bojár széttett lábbal ül, a kislány (az előző képekhez képest itt 1-2 évvel fiatalabb) apjával szemben terpeszben térdel. Bojár felfelé nézve a kamerába mosolyog – olvasható az ATV.hu cikkében.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@leszúrt rittberger: Szerintem éppen elég volt, hogy elmesélték, mi van a fotókon, nem muszáj bemutatni. Bojár hatalmas büntetést fog kapni, remélem. Azzal együtt, hogy én nem igazán tudom eldönteni, hogy ha valaki csinál valamit, az mennyire mondjuk egy olyan betegség, amiről nem tehet, és mennyire tudatos bűncselekmény. Azért nem sok embernek jut eszébe szerencsére, hogy együtt fürödjön a kislányával, pláne így. De hogy az, aki fotózott, netán az anya, nem vette észre, hogy ez nem normális, az mindenesetre érdekes. És most vajon mitől jött rá, hogy ez nem normális?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
Vannak épeszű nők is.
torokmonika.blog.hu/2014/09/20/a_bojar-ugyhoz_csondben
nokovacs.blog.hu/2014/02/24/eletkep_513

És még egy adalék, azoknak, akik nem annyira okosak, hogy egy szar bulvárhiéna szar bulvármocska pár sorából is azonnal tévedhetetlenül el tudják dönteni, hogy az a mocsadék kanállat szakmányban kefélte a saját lányát. (szegény anyuci meg ebből soha semmit nem vett észre)
www.facebook.com/sztankay.adam/posts/10202619663158348?fref=nf

(persze ő is nyilván hazudik mint minden mocsadék, aki herékkel született! Ugye, királylány? - bazdmeg!)
1magyar
@alte trottel: Szerinted minden gyerek tud ilyen hazudni mint a te gyereked tudott?
koszpeko
Nem tudom volt e már az a kérdés,hogy anyuka nem vett észre semmit a kislányon.
Őt venném elő legelőszőr.
Mire figyelt az évek alatt?

Vagy van az a pénz,hogy a kislányát odalöki egy pedofil állatnak???
alte trottel
@1magyar: Majd megtudod, hülyeúr!
A gyerek (12-15 év alattiak) ilyenkor _NEM HAZUDIK_ te ketyóhalmazat! A gyerek ilyenkor a drága anyuci által beletöltött alternatív világ igazságát éli át és meg!!
darwin
Aki a vitapartnerét lehülyézi,annak nincsenek érvei,legfeljebb a csak.

A másik dolog. Volt feleségről,férjről nem szerencsés kitálalni,a szakítás után kígyót-békát kiabálni.Valamikor ő volt a szent és sérthetetlen.Ha netalán a szülő kinyilvánítja a véleményét hogy nem illenek össze a választottal,még a kedves édesanyjával is megszakítja a kapcsolatot .
Másik
@Horizont: A Kuruc info-n még megvan.
Nem csak a betanításról van szó, hanem az un. életszerű előadásról.

Nem tudom, ki hogy áll értő olvasás terén, illetve meddig olvasták el a cikkeket, mert világosan leírták, az anya vitte el a gyereket pszichológushoz, mert feltűnt a zavart viselkedése. Tehát igenis figyelt a gyerekre, észrevette, hogy valami nincs rendjén.
A képek:
"A képeket megmutattuk az anyának, aki elmondása szerint megdöbbent a látványtól, amikor először látta a felvételeket. Kérdésünkre elmondta, hogy a felvételek Bojár lakásában készültek, azt azonban nem tudja, ki és mikor készíthette a fotókat." (ATV)

Erre itt sokan azzal vádolják, hogy ő maga készítette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.