Kövér László szerint olyan embereket kell a települések élére választani, akik együttműködő partnerei lehetnek az ország vezetésének.

Az Országgyűlés elnöke csütörtökön Nagykanizsán tartott sajtótájékoztatóján az október önkormányzati választással kapcsolatban közölte: azt kéri a emberektől, olyan személyt válasszanak a településük élére, aki alkalmas arra, hogy együttműködő partnere legyen az ország vezetésének.

Felidézte, hogy a Fidesz-KDNP idén már kétszer, az országgyűlési és az európai parlamenti választáson is bizalmat kapott. "Szavazzanak harmadszor is bizalmat, támogassák meg ezt a kormányt még egyszer, hogy folytatni tudja azokat a törekvéseit, amelyeket az előző ciklusban elkezdett!" – kérte Kövér László.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Szavazzanak harmadszor is bizalmat, támogassák meg ezt a kormányt még egyszer, hogy folytatni tudja azokat a törekvéseit, amelyeket az előző ciklusban elkezdett!" – kérte Kövér László." Lefordítom! Nem tudtunk ellopni mindent, még maradt a kamrában egy kis kenyér vég és kolbász darabka:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@nemkati: ma, 13:28
Ó, most, hogy mondod, tényleg! :-))
mariaberta
@tivoli: Tévedésben vagy ha azt amit leírtam átoknak véled. Nem az, csak ugyan azt kívánom Neked, mint amit szüleinknek kívánsz. Ez azt jelenti, hogy egyetértek Veled. Idős korodra ne csinálj semmit, nyugdíjaddal -ha lesz gyermeked, őt támogasd, -mert lehet, neki nem lesz munkája stb.
Bástya Elvtárs
Btk.174. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, amennyiben más bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő...
tivoli
@mariaberta: ma, 18:40
Ez így volna normális, csak éppen arról van szó, mire a mai fiatalok megöregszenek se nyugdíjuk, de lehet, hogy gyerekeik se lesznek, akik támogathatnának őket. Csúf világ jön.
mate03
@mariaberta: Nem értem,min vitatkoztok? Tivoli -val levelet váltottunk!Egyikünk sem sértette meg a másikat! 74-éves vagyok meg értem sok mindent.Esküszöm nem szeretnék 30-éves lenni!
Dr plágium
Kell ??? Na szépen vagyunk, ez a köteles előre jelzi, ha nem rájuk szavazunk lófaszt se kapunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.