A KDNP egyértelműen kiáll amellett, hogy a kormány visszaállamosítson mindent, ami közműszolgáltatással kapcsolatos, mert csak így garantálható az emberek ellátási biztonsága – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, pártelnök csütörtöki csákvári lakossági fórumán.

Semjén Zsolt egy helyi étteremben mintegy 250 ember előtt elmondta: a rezsicsökkentés "tisztán gazdasági terméknek indult és nem politikainak". A rezsicsökkentés indokának nevezte, hogy a gazdasági válság és a 2010-es kormányváltás után a magyar középosztály elkezdett megtakarítani, de nem vásárolt.

A belső fogyasztás serkentésének egyik eszköze lett a közműcégek extraprofitjának elvétele, majd az árak radikális csökkentése, amely "pénzt hagyott a zsebekben" – mondta a politikus.

Megjegyezte: az ellátási biztonság növelésének záloga az áram- és gázszolgáltató szektor teljes államosítása lesz, amelynek első lépéseként visszavásárolta az állam az E.ON-tól a gáztárolót. Ma már nem csak külföldi cégek döntik el, lesz-e fűtés télen, és ma már nem ők döntik el, mennyit fizessünk érte – fogalmazott.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Milyen jól elintézte az állampolgárságot is,most beleugat ebbe is a segghülye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@tivoli: Nem akarok bele menni a személyeskedésbe de kishantosnál írtad : Fel kéne lógatni a lábánál fogva amíg ki nem zöldel... Na akkor ugorjunk neki megint . Feltételes módban , fel kéne. Aztán a te magyarázatoddal: Hogy jössz te Tivoli ahhoz ,hogy egy embert fellógass amikor azt sem tudod mit tett és nem bíráskodhatsz felette , mit gondolnál ha rólad ilyeneket írnának?:))))))))))))))))))
tivoli
Nem tett az semmi különöset, csak beszórták a biogazdaság földjét műtrágyával. Azelőtt meg kiszántották a vetést.
Ez tény, és nem mondhatod, hogy én találtam ki helyette, én adtam a szájába, hogy biztos ezt csinálta volna, ha elnyeri a kishantosi földeket.
Grafix69
@tivoli: Téma lezárva részemről. Az államosításról: olyan emberek akik az akkori rendszerben politikai hatalommal bírtak a privatizáció során lobby érdekeket képviselve saját zsebbe pénzért garantáltan nyomott áron herdálták el a nemzet vagyonát. Nem kell itt nagyon arra hajazni ,hogy a gonosz nyugat ide jött aztán itt kizsákmányolták a magyarokat . Igen ide jött szarért hugyért megvette az energia piacot és valamelyik Nemzeti Magyarnak a haza árulásért zsebbe fizetett milliókat , milliárdokat. Amiket szépen kivittek Svájcba 40000 milliárdot. Nem az imperialisták csinálták henem a Magyarok , azok lopták szét és adták szinte ingyen külföldi cégeknek. Nem a vevő a hibás hanem az eladó. Volt olyan bank amit 1 FT adtak el , képzelheted de előtte feltőkésítette a magyar állam milliárdokkal. A Martfűi Étolaj gyárat is eladták az Olaszoknak , mit gondolsz mért volt olyan nagy üzlet? Azért mert az a párt ember vagy állami igazgató zsebbe kapott pénzt az üzlet létrejöttekor . Na ez a hazaárulás . Most vissza akarják szerezni a felügyeletet az energia szektoron, igen helyes már régen kellett volna , de legjobb lett volna el sem adni olyan áron ,hogy még a hülyének is megérte volna. A bökkenő az ,hogy pont azok vannak hatalmon akik akkoriban ebben a mocskos játékban a saját gyarapodásuk érdekében benne voltak. Most gondolod ez másképpen lesz vissza felé? Hát nem mert amihez eddig hozzá nyúltak az valahogyan eltűnt.
tivoli
@Grafix69: Köszönöm szépen a felvilágosítást, nagyon egyetértek veled. Igaz, hogy szorulna némi kiegészítésre a téma, de vannak itt érzékeny lelkű kommentelők is.
De nem ez volt a nézeteltérés tárgya közöttünk.
1magyar
@Grafix69: Azt kell a népnek megakadályozni, hogy még egyszer az megtörténjen amit leírtál!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.