A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a Norvég Civil Támogatási Alap magyarországi pénzeinek elosztását végző konzorcium mind a négy tagjánál kezdeményezi az adószám felfüggesztését - közölte...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha nem a fidesz osztja a haveroknak a pénzt akkor inkább ne kapjon senki se mi? Norvágok helyében már rég leállítottam volna az egészet azzal az indoklással, hogy "Mivel a fidesz ennyit kekeckedik ezért nem kaptok pénzt...meg lehet köszönni a kormánypártnak"..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem baj ha kapnak...ezt csak te állítod, az sem baj, hogy mittudomhonnan pénzelik, viszont az ilyen semmiből jólfizetett valamik mindig kétségesek a látható és rejtett célok ellentétei miatt.
JAJMÁR
@verőce21: 20:24 Ügyesen összemosod - amit össze akarsz -, de válasszuk legalább ketté. Vannak ugye a beruházások: felújítások, csatornázások, építések, kórházak, utak, iskolák, műv.házak stb. igazad van. Semmi kétségem sincs, ezek a zsebek megtöméséről szólnak, látványosan. Ó, nem a projektmenedzser, meg a pénzügyi szakember... ezek előírások, meghatározott díjat kapnak.
A "beruházás" a kulcsszó, itt lehet manipulálni, közbeszerezni, vannak vastag ceruzák.. és talicskák.

Lenne is mit rendbe tenni, szabályozni, hiszen már az Eu. is látja, hogy mi folyik...
A beszerzéseknél már nehezebb, de még ott is, ügyes a magyar, megoldja.
Igen, lehet, hogy túlidealizáltam az NCA-s pályázatokat, de csak azért, hogy látszódjon az égbekiáltó különbség. Ezekkel a pályázatokkal nem bajlódnak a talicskázók, nem éri meg... Hiszen nevetséges, 2-6száz ezer forintok nekik nem számítanak, ráadásul ezért dolgozni is kell, igazolni az elköltést... és még önrészes ! Ugyan má' !
@Csizmás Kond: 08:43 úgy néz ki Mo., mintha jólfizetett valakik "látható, meg rejtett célok"... á, nem is értem. A lényeg, hogy most, mivel letiltották ezeket az Alapítványokat, már minden rendben lesz, ugye?
Be is fejeztem ennél a témánál, ez már "veszett fejsze nyele" :(
verőce21
@JAJMÁR: (09:37) Okos nő vagy, de túl idealista, hogy elfogadd a TÁMOP és NCA alapok is (mert ez a Te specialitásod) mindig csak valakiknek, egy szűk létszámú körnek a pénzügyi érdekeit szolgálják. Igaz, hogy nagyságrendileg kevesebb pénzről van szó, mint a beruházásoknál, de lehet belőle kétévenként azért egy-egy új autót venni. Amit azok a nevelők, iskolaigazgatók, kultúr- és foglalkoztatási misszionáriusok, stb. egyébként nem tudnának megvenni.
Most vagy közvetlenül érdekelt benne az ember, döntési helyzetben van hozzá, hogy megteheti, vagy csak elszenvedő résztvevője... Egyébként pedig csak lelkes és idealista sikerkovácsa mások érdekeinek.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: dehogy lesz rendbe, kitalálnak egyebet.
JAJMÁR
@verőce21: 11:30 Tudnám nyújtani még, mert nyúlik ez a téma, mint a rétestészta, de nem érdemes. Az első három szó kivételével,szinte minden szavadat cáfolni tudnám -:D
Pedig jó gondolatokat írtál, csak egy kicsit célt tévesztett. Te leírtad a társadalom többségének a jövőjét: "Egyébként pedig csak lelkes és idealista sikerkovácsa mások érdekeinek. " - és nem is mindig lelkesen és idealistaként :(

@Csizmás Kond: 13:44 Az tuti, mert éjjel sem alszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.