Szijjártó Pétert javasolja külgazdasági és külügyminiszternek kinevezni Orbán Viktor miniszterelnök az államfőnek – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken.

Navracsics Tibor, a tárca eddigi vezetője, akit az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó uniós biztosnak jelöltek, pénteken értesítette Áder János köztársasági elnököt és Orbán Viktort arról, hogy lemond miniszteri megbízatásáról az október elsejei európai parlamenti meghallgatásra történő eredményes felkészülése érdekében.

A kormányfő a nap folyamán levélben tájékoztatta a köztársasági elnököt Navracsics Tibor lemondásáról, javasolva Áder Jánosnak, hogy a megbízatás megszűnésének napját szeptember 22-ében állapítsa meg.

Orbán Viktor tájékoztatta a köztársasági elnököt arról is, hogy Szijjártó Péter lemondott államtitkári megbízatásáról. A megbízatás megszűnésének napját az ő esetében is jövő hétfőben indítványozza megállapítani – derül ki azokból a dokumentumokból, amelyeket Havasi Bertalan bocsátott az MTI rendelkezésére.

A miniszterelnök levelet írt Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének is, tudatva, hogy javaslatot kíván tenni a köztársasági elnöknek Szijjártó Péter kinevezésére külgazdasági és külügyminiszterré, és kéri a házelnök intézkedését az ügyben, hogy az illetékes bizottságok meghallgassák jelöltjét.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hát vazzzze...A paripa arcú szopóautomata felért a csúcsra.Megérte ennyit térdepelni Nyomorbán cipőjén.Azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Dehogynem..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Az ex-em dolgozik egy nagyon klassz Kft-nek, akik rendkivul jo orvosi muszereket gyartanak kulfoldre. A cegrol a kiralyi Tv csinalt egy figyelemfelhivo musort, amiben resztvett egy ferdeszemu koreai, mint lehetseges befekteto, a magyar Kft tulajdonos-vezetoje, es ez a lokott szijjaspetike a hatterben, akinek az lett volna a feladata, hogy elmondja, hogy XY Kft -vel tarsasviszonyba lepett egy koreai ceg, es eves szinten milliardos euros bevetelt fognak produkalni. Kb. osszesen egy mondat lett volna, amit el kellett volna mondania, nem nagy ugy, egy 5 eves gyerek is megcsinalna, viszont az egyszeru, egyszavas nevu Kft nevet 3 nekifutasra sem tudta kimondani a riportban, mikor az ex-em nezte oket a Tv-ben (csak azert, mert a baratja, a kft tulajdonos szolt neki, hogy nezze meg a riportot), csak legyintett egyet, es mondta, hogy nem baj, ha ennyire sotet a peti, hogy meg egy nevet sem tud megjegyezni, szerinte a koreait is a Jozsefvarosi kinai piaci standokrol importaltak, az uzlethez halvany koze sem volt, tehat mindegy, mit makog ez a kis bajgunar.

Nekem meg elmeselte ezt az ex-em, es jot rohogtunk rajta, de valojaban sirnivalo lett volna, hogy egy ilyen sotet palira bizzak egy teljes orszag imidzset...:o(((
darwin
Caligula a lovát nevezte ki miniszternek.Orbán a papagáját.
Dr. Felipe
Ez a kis takony mindössze 36 éves és már három ingatlant és 85 millió forintot harácsolt össze úgy hogy még nem is volt munkahelye csak a parlament.
Most meg már külügyminiszter. Hát ez is csak itt gengszterisztánban fordulhat elő.
KERKA
Akkor most kapaszkodjatok, ne hogy hanyatt essetek!!!

444.hu/2014/09/22/ket-jellemzo-hir-magyarorszag-leendo-kulugyminisztererol/

Szijjártó vagyonosodásával az RTL Klub Híradója foglalkozott hétfő este. A 36 éves leendő miniszter három ingatlan mellett 82 millió forintos megtakarítást is összerakott. Úgy, hogy a versenyszférában egy másodpercet nem dolgozott, világéletében a Fidelitas és a Fidesz politikusa volt, és semmiféle gazdasági társaságnak nem tagja. A vagyona mégis évről évre exponenciálisan növekszik, szinte már az ésszerű vagyongyarapodás mértékeit súrolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.