A Bors szerint óriási fájdalomdíjat kap a frissen kirúgott korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila: a havi magyar átlagbér 255-szörösét.

Pintér a hírek szerint havi 5-6 millió forintot keres, azonnali menesztése esetén nagyjából háromhavi fájdalomdíj járhat neki, ami a biztos anyagi lábakon álló MLSZ-t nem rengeti meg.

Igaz, a nagy semmiért legrosszabb esetben is felmarkolhat körülbelül 60 millió forintot a közvélemény által fenébe kívánt kapitány – írja a lap.

Pintér Attilát az Észak-Írektől elszenvedett kínos hazai vereség után menesztette a szövetség, a helyét pedig három mérkőzésre Dárdai Pál veszi át.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Ha az "eredménytelenségért" ennyit kapott,mennyit kapott volna ha eredményes lenne?
Mellékesen a játékosok a szép zöld gyep rongálásáért mennyit kapnak?
Na ezt jobb ha titkosítják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Strong
...ne kapjon egy büdös vasat se!

Maximum morcos marad, vigasz nélkül: Újabb csapás a művészvilágra..:-)
KERKA
Bízzunk a magyar fociban. Addig amíg nem kaptunk ki olyan csapatoktól,mint San Marino, Vatikán, Lichstein, addig van remény:))
Tulipánfa
Valószínűleg ez a mentalitás az oka a magyar foci állapotának. A semmi teljesítményt is busásan megfizetik, és a semmihez építik a stadionokat. Esztelen vezetés.
RonaGyuri
Az az igazság, hogy bennetek van a hiba, mert jobban hisztek a saját szemeteknek, mint Orbán Viktornak! =)) Pedig ő megmondta: akinek szeme van hozzá az látja, hogy milyen jó úton halad a magyar foci IS!
Boszi27
Fájdalomdíjat azoknak a futball-szurkolóknak kellene kapni (nem a balhésokra gondolok), akik szabadidejüket és pénzüket áldozták fel a silány, értékelhetetlen focimeccsre.
Sehol ilyen nincs, hogy szakmailag rosszul teljesítő munkatársat egy halom pénzzel felruházva bocsássanak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.