Az első új paksi blokk építésének kezdetekor be kell vezetni egy évi 450 milliárd forint körüli, költségvetési egyenleg-javító csomagot, és azt a beruházás egésze alatt fenn kell tartani az Energiaklub által hivatkozott elemzés szerint, amely az áram piacának és árának várható alakulása miatt is aggódik. Nehezen kezelhető teher lesz a költségvetés számára a két új paksi blokk építése azon tanulmány szerint, amelyet az Energiaklub ismertetett. A Romhányi Balázs által készített számítás egyrészt abból indul ki, hogy a kiadásokat főként azokra kell terhelni, akik a beruházás idején adóznak, vagy közpénzhez jutnak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha a szívemre hallgatok, akkor azt mondom, fizesse vissza, aki aláírta a szerződést. Az eszem közben azt súgja, abból nem lesz semmi, fizetni majd mi fogunk.
koszpeko
"Ki viseli Paks II. költségeit?"

Na vajon ki? :(
Vasárnapiiskolás
@koszpeko: Mommeg most.Furdancs van az oldalasomban:)
koszpeko
@Vasárnapiiskolás: Na jó segítek.
Az adófizető állampolgárok derékszíján van még lyuk.
Ezt hallgasd meg.
Nem mostani 1990 körüli de máig aktuális.

www.youtube.com/watch?v=1G5Gjfk8HvE
kkalman
Ha a szívemre hallgatok, akkor azt mondom, fizesse vissza, aki aláírta a szerződést. Az eszem közben azt súgja, abból nem lesz semmi, fizetni majd mi fogunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.