Szegeden egy ötven év körüli nő vette észre a Molnár utcában, hogy egy terepszínű nadrágba bújt fiatalember pisztollyal rohangál.

A Délmagyar cikke szerint a szomszédok próbálták ugyan megnyugtatni, hogy az csak a tizenéves Marci, de nem sikerült. A fiú katonásat játszott, a nő kihívta rá a rendőrséget.

Két golyóálló mellénybe öltözött kommandós azonnal beszaladt a panelházak közé, a többiek pedig a Molnár utcát végigjárva beküldték a bámészkodókat a házakba – mondta a lapnak egy szemtanú.

Marci azonban ekkor már otthon volt, mivel az édesapja azonnal felhívta a lakásba, amikor hírét vette, hogy egy nő kihívta rá a rendőrséget.

A helyszínen többen nyilatkoztak a Délmagyarnak és elmondták, Marci rendes gyerek, évek óta játszik katonásat, a légynek sem tudna ártani és nem tudják elképzelni, hogy a nő korábban nem látta őt a műanyag pisztollyal.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Én a növel kifizettetném a 2 rendörautó és egy TEK-es kisbusz
" kiszállási " költségét, aztán elvinném egy elmeorvosi kivizsgálásra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Tekla: Van neked fogalmad milyen egy értelmi fogyatékos? Milyen nehéz nevelni Őket? Szerintem nincs! Örülj, hogy a Te gyereked egészséges!
Ez a baj a világgal, hogy a sérült embereket eltüntetnék a föld színéről. Megszülettek, joguk van az élethez, bármennyire is nem szeretik látni Őket az emberek. Becsülöm azokat akik veled ellentétben nem adják intézetbe a sérült gyerekeiket, hanem megpróbálják családban nevelni.
Zsuga
Az az igazság, hogy csak a leírtak alapján nem lehet egyértelmű véleményt mondani az esetről.Talán még a feljelentőt sem lehet hibáztatni, hiszen elég sok bekattant emberről - akár gyerekről is - hallani híreket, akikről a környezetük sem gondolt volna rosszat, míg nem okoztak tragédiát. A TEK-ről pedig csak annyit, hogy vicc az egész.
Tekla
@Dr plágium: Teljesen igazad van.Én is tisztelem az olyan szülőt. De itt egy ócska szülőpárról van szó akik rendszeresen fegyvert adnak értelmi fogyatékos kezébe , a "munkaruhába öltöztetése" egy beteg agyú terrorista ivadéknak , túl megy minden határon.Még egészséges gyermek/serdülő esetében sem tartom frankónak, de szellemileg beteg kölöknél? Normális ez a játék?
Tekla
@volvós: Én meg a kölket a szüleivel, mert aki bugyuta ivadéka kezébe ad fegyvert, az idiótább ,mit a fegyveres kommandósnak beöltöztetett serdülőtől ,jogosan megijedt nő!
bretagne
A cikk össze-vissza ír. Hol fiatalembert emleget, azután meg a 10 éves Marcit. Mi történt tulajdonképpen? Érti valaki???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.