A magyar külpolitikát meg kell újítani az új világrend követelményeinek megfelelően, így a külpolitika feladatának a magyar gazdasági érdekek érvényesítésének kell lennie - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter-jelölt kinevezés előtti bizottsági meghallgatásán szombaton az Országházban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ennyi erővel a hugyosjózsit is kinevezhették volna külügyérnek! lehet jobban jártunk volna!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@joopapa: Őszintén megvallva nekem is csak azért jutott az eszembe mert Te felhoztad első kommentedben:-))) És valóban, bár ez rosszabb mint az öszödi beszéd:-(( Mert rohatd tettek követték és követik e nyilatkozatát.:-(
Toby
Hú baz+ ! Ebben a szutyokoszágban már voltak olyanok, akik új világrendben gondolkodtak - akasztófa lett a vége. Talán most ismét az lesz...
dr. prédikátor
Ennyi erővel a hugyosjózsit is kinevezhették volna külügyérnek! lehet jobban jártunk volna!!!
bencemacska
Szerintem - és nem vagyok pejoratív, csak elolvastam a külügyi államtitkárként tett nyilatkozatait - ekkora elefánt még nem volt a porcelán boltban, mint ő a diplomáciában.

Tud késsel-villával enni? (Vagy majd megtanulja a mi pénzünkön és lejáratásunkon keresztül?)
Nil
Az új világrend igérete már egyszer elhangzott - nem kérek belőle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.