Az M7-esen a mai napon, azaz 2014. 09. 20.-án amerikai konvoj haladt át. Vajon mit szállított és hová tartott? Remélhetőleg valaki meg tudja mondani mi történhetett? 2014. 09. 20.-án 16:00-kor lépte át a Magyar határt Ausztria irányából Hegyeshalomnál az alábbi képeken is jól látható katonai kamionos konvoj, melyet egy kísérő kocsi vezetett.

Forrás: aktualitasok.hu
Feltöltő: Megirom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@pbalage: Én 1956-ban láttam közelről a szovjet tankokat a 81-es úton Győrbe menni. Velem szemben jöttek, a toronyban géppisztolyos katonával. Esküszöm remegett a föld, teljesen süket lettem, nagyon féltem! 54-is számoltam őket, akkor értem olyan helyre, ahol már volt járda, és nem félméterre voltak tőlem!!!
Még ma is hallom, ha csak rágondolok!
kkalman
Nagy szabadságharcunkban katonai felvonulási terület leszünk. Illetékes elvtárs azért kiadhatna egy rövid közleményt, hogy mi van itt.
volvós
Meg kell kérdezni kuszafogu kiflicsücsök tündérkét :
- Miért mennek az amerikaiak az M7-esen ( persze érthetetlen az ujságiró nem tudja, hogy ha Hegyeshalomnál jön be valaki, és az autópályán megy, az az M1-es )...
Azt fogja válaszolni, hogy : " CSAK !"
Fradigege
Hegyeshalom? M7? Jó kis csel. Teljesen összezavarodott Moszkva. Én logikusan arra következtetek, hogy a Balti államokban, Lengyelországban és az oláhoknál NATO bázist hoznak létre és ezért mennek Hegyeshalomtól arra fele. Viszik a bázishoz a cuccot.
koszpeko
@Vasárnapiiskolás: Sőt még M7-es sincs az országban. :D
Ez egy traktor ami éppen kukoricát megy aratni egy dülő úton :D
koszpeko
@volvós: Különben is.
Az általad emlegetett szőkeség,most már alkotmány bírót választ neked és nekem és nemzetünknek.:D
Most már aztán tessék komolyan venni. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.