A magyar nagytőke a hazárdot imádja. Demján pókerezik, mint egy vadállat és az utóbbi időben pont ugyanúgy veszít is. Csányi a magyar fociba fektet, aminél jelenleg nem csak az EU-ban, de az OECD egész területén kockázatosabb befektetés nincs. Simicska Orbánra tett, ami – hát -, miután a kedves vezető összerúgta a port a világ valamennyi nagyhatalmának vezetőjével, az összes szomszédos országgal, az EU-val, a NATO-val, a Nemzetközi Valutaalappal, az Európai Központi Bankkal, rendkívül adói miatt a világ nagytőkéjével, minden nemzetközi bírósággal, ugyancsak kockázat a köbön, vagyis Lajos magára vessen, ha bukta lesz a vége.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Az elvonulás rendben van, de hogy szabad, azt már nem .
Ha ők mindenkit elszámoltatnak, ők se ússzák meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lehet nekik szabad elvonulás, miután letöltötték a megérdemelt büntetésüket, és a vagyonukat beadták az államkincstárba.
Desischado
@kkalman: Egyetértek! Egy fészkes frászt ússzák már meg! Remélem, eljön még ez a nap is, ami ha megvalósul, kiemelt piros betűs ünnepnap lesz nálam, amíg élek!
Yoda69
Megyesi a 2002-es kormanyvaltas utan nagylelkuen elnezte a fideSS mutyijait, es nem inditott elszamoltatast, pedig orbant es tarsait tobb evre bortonbe lehetett volna vagni, es orokre elzarni a politikatol azokutan amit tettek 98-02 kozott.
Ezt nem szabad megengedni tobbe! Amint rendszer es kormany valtasra kerul sor azonnal meg kell inditani az elszamoltatst, azert amit tettek, es tenni fognak. Evtizedekre elzartak hazankat a feljodestol, szazezreket nyomoritottak meg, es szetraboltak a kozpenzt. Minimum 10 ev fegyhaz fejenket, orbannak pedig eletfogyt dukal.
Mobil123
@Yoda69: Az életfogytiglani büntetést most fogják törölni. Így az már nem.lesz.
mate03
@Desischado: Én már csak az Örmény maffiában bízok! A baltás gyilkos el engedését,nem felejtik el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.