Orbán Viktor eltűnt. Hogy hova lett, arról csak találgatnak az emberek. Főleg a Facebookon jelennek meg markáns vélekedések ezzel kapcsolatban. Belepte a hó, megpuccsolta Kövér, annyira elborult, hogy nem találta meg a Magyar Rádiót. Viccesnek tűnik, pedig nagyon is komoly. Komolyabb, mint gondolnánk. Ez az ember ugyanis ma Magyarország első számú vezetője, teljhatalmú ura. Dönthet életről, halálról – jelenről, jövőről.

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Elmebeteg ember az aki ennyire rosszul látja Magyarország helyzetét,gazdaságát leépíti a működő cégeket, meg ellehetetleníti.
A szegényektől elvesz a gazdagoknak ad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: Is - Is . Ez a fajta zsarnoksag a skizofreniabol ered...
karma1
A cikk alatt kezdodnek a hozzaszolasok, valami orbanhivo lelkes csaj irja, hogy ez a cikk 2013-as... Meglehet... (Sajnos, szerintem mar akkor is igaz volt).

Ket kerdesem van: Valoban elmaradt orban pentek reggeli interjuja, es azert szuletett ez a cikk, vagy pedig MOST?

Mert akkor a cikk megallta a helyet 2013-ban, VAGY MOST.
Ti tudjatok hallgatni a pentek reggeli radiomusort, hianyzott a pali, vagy nem?
karma1
Azzal egyutt tavaly a szulinapja korul igenis joidore eltunt, senki nem tudta, hova, egy eldugott cikkben o ugyan azt a magyarazatot adta, hogy Portugaliaba ment a rendes evi szabadsagara - vagy a rendes evi gyogykezelesere, sokkal kozelebb...
spawn
@karma1: A rendes évi szabadságát börtönbe kéne töltenie orbánnak. Most már. Amit művelt. Mert megérdemli. És egy viszonylag normálisan működő országban ott is töltené.
Hogy egy portugáliai börtönben? Legyen! De ne tengerre néző cellában.
bencemacska
Szerintem osztotta az észt(Annyira, hogy lassan már el i s fogy!). Volt is itt valami, amit mondott. Nem emlékszem, mert mondta a magáét a parlamentben is.

Nem hallgatok elvből közszolgálatit! Az F-1 miatt néha bekapcsolom az m1-t:
mate03
@karma1: Az utóbbi! Az utolsó interjúját,vesztemre láttam.Nem vagyok orvos,de tisztán látszottak a szemében ,az őrület jelei! Nem tudom mi lesz de egyre jobban féltem, a mai 25-40-éves korosztályt! Teljesen kilátástalan a helyzetük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.