A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szombaton 16. 30-tól Miskolcon az Andrássy úton. A szurkolók szerintem élvezték a meccset, ez a fontos, és az, hogy három pontot szereztünk" - nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Kispest elleni győztes bajnoki után.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Volt szerencsétlenségem látni ezt a meccset . Kérdezem én , ki és milyen indítatásból igazolta le az afro -magyarokat az ország egyik legnagyobb footballtörténelmi
múltal rendelkező együtteséhez ? A fiúkat nem kicsit zavarja a labda ,szemmel láthatóan
feltűnik még a leg laikusabb nézőnek is hogy ezek nem footbalisták ,a mozgásuk szétesett
az erőnlétük U 17 szint alatti ,lukakat rugdosnak mezőnyben ,gólhelyzetben , egy totális elképzelés nélküli footballt valósítanak meg . Engem nem zavar ha itt mászkálnak az utcán ,tanulnak ,keresekednek ,de ezt sírva könyörgünk neee ! Az utcáról behozok
pár jó kiállású Magyar kölköt és magasabb szinten megvalósítják azt amit meg kell :-(
Vasárnapiiskolás
Most már méginkább jogos a stadionépítésre 6,5milliárd..
dömdödöm
@Vasárnapiiskolás: a Puskás stadion összköltsége várhatóan 70-90 milliárd forint lesz, az építkezés várhatóan 2017 végére fejeződik be. Az aréna egyik különlegessége lesz a tetőre kerülő, körülbelül egy kilométer hosszúságú kivilágítható panoráma futópálya.
az nagyon kell ,mint ha a földön nem volna elég hely :-(
és mi van ha valaki túlfut ? :-)
Vasárnapiiskolás
@dömdödöm: Túlfut...beugrik a kocsijába és husss haza, vagy nem:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.