Az OTP-ről, általában véve a bankszektor helyzetéről, a magyar gazdaságról és saját gyerekkoráról is beszélt Csányi Sándor a múlt héten a Corvinus Egyetemen tartott előadásában. Az atv.hu megszerezte a nem sajtónyilvános rendezvény hanganyagát.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Bankutáló seggfejek figyelmébe...

"Az OTP kockázatfeltáró nyilatkozatában minden ügyféllel aláírattatták, hogy az árfolyam változhat, az euró esetében a megadott sávon belül, a svájci frank esetében pedig „bármilyen irányban és bármilyen mértékben”. „Nem apró betűvel, hanem vastag betűvel jeleztük.”
Ha erre rá lehet fogni, hogy nem érthető, akkor eljöhet az a pillanat is, amikor a Kúria vagy a kormány azoknak adhat igazat, akik szerint nem érthető, mi az, hogy kamat. Vagy az, hogy visszafizetési kötelezettség."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@human: Ebből arra következtetek, hogy ezek szerint jó szakemberek, mert Csányi alkalmazza őket. Ha pedig nem rossz szakmai döntésről volt szó, akkor átgondolt jobboldali politikai döntésről, hogy nehezítsék a bal oldali kormány munkáját, hogy ne tudjanak gazdasági növekedést produkálni. 2008-ban ráadásul Járaiék ezen kamatpolitikája időzített bombaként robbant a devizahitelesek zsebében.
mariaberta
@bencemacska: Azért hazudik, mert tud mindent, de nem akarja elveszíteni "szotyi-partnerét".
leszúrt rittberger
@m.macskosz: Már miért ne lehetne? Általános iskolás matematika, ha kisebb összegekben törlesztesz vissza, mint ahogy pl. az árfolyamkülönbség miatt az összeg változik, akkor simán adódhat ilyen helyzet. Mint ahogy olyan helyzet is, hogy sokkal jobban csökken, mint ahogy törleszted vissza (csak amiatt nem háborgott senki). Mindegy, ha nem érted, de akkor miért nem ott kérdezted, amikor aláírtad a szerződést, hogy tessék mondani, mit jelent az, hogy az "árfolyam változhat"? Nem vagyok amúgy pénzügyes (bár nyilván ezt sem fogjátok elhinni, hiszen ti "tudjátok" előre, hogy bankár vagyok.)
m.macskosz
@leszúrt rittberger: A kioktatásodra nincs szükségem,főleg azért, mert
NEKEM NINCS ÉS NEM IS VOLT HITELEM AZ ELMÚLT 25 ÉVBEN!
Azt meg pont lesajnálom, hogy bankár vagy-e vagy pénzügyes, vagy udvari segédmunkás,
ilyen feltételekkel sehol fel nem mertek volna lépni a bankok, ha nem áll mögöttük a mindenkori
mocskos politikai elit!!!
leszúrt rittberger
@m.macskosz: Ámen, további kellemes hőzöngést.
m.macskosz
@leszúrt rittberger: Te meg légy boldog magaddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.