Tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék első fokon csütörtökön azt az osztrák sofőrt, aki 2012. október 11-én Apátfalván Hummer terepjárójával szándékosan halára gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt.

A bíróság, a korábban 15 alkalommal büntetett, 36 esztendős, autószerelő végzettségű Thomas Robert Bindbergert hivatalos személy ellen elkövetett emberölés, intézkedést végrehajtó rendőr sérelmére, felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés bűntettében mondta ki bűnösnek.

A törvényszék tíz évre eltiltotta a férfit a közúti járművezetéstől és tíz évre kitiltotta Magyarország területéről.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Remélem Arrogáns Tonika megszólal ebben az ügyben is .
Senara
Remélem Arrogáns Tonika megszólal ebben az ügyben is .
Fradigege
Erre találták ki a munkatáborokat. Vagy mi tartjuk el a sitten, vagy Ausztriában 15 évig eldévédézgeti az időt. Ki tiltják 10 évre? Jó poén. Eu-ban. Kapásból élete végéig életjáradékot fizettetnék vele a rendőr családjának. Jó menő, bűntetett előéletű válalkozó a sógoroknál. Kibírná anyagilag.
nena
Lehet kiadnánk rosszabbul járna : ' 15 alkalommal büntetett '
gödörben
A rezesova ehhez képest ajándékot kapott nem büntetést.
Törölt felhasználó
Egy percig nem sajnálom ezeket a hummeres bekokózott retkeket, de hogy lel lett fújva gázspőrayal a sófőr az biztos. Az is látszik a videón, hogy nem a motorost akarta elütni, hanem egyszerüen ívesen hajt le az autó az útról..(így néz ki aki menekül, a rendőr elől, hogy megy az árokba szándékosan..)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.