Akkor sokba van nekik a gyerek. Már eddig több mint 100 millió forinttal ajándékozták meg. A mostani luxusvillára 79 milliót adtak. Közben Szijjártó évek óta többet tesz félre mint amennyit keres. Valami nem stimmel. A külügyminiszterré kinevezett Szijjártó Péter évek óta milliókkal többet tesz félre, mint amennyit keres. Azt állítja, hogy korábbi lakását és családi házát teljes egészében a szülei vették neki, és a most megvásárolt luxusvillához is 79 millió forinttal járultak hozzá. Szijjártó megtakarításai közben 7 év alatt megduplázódtak: idén már 82 millió forintja volt a bankban. De akkor miből él a külügyminiszter és gyesen lévő felesége? A külügy szerint a jelentős családi segítség mellett a jövedelméből és befektetései hozamából. Valami nem stimmel. Szijjártó Péter mostanáig egy 140 négyzetméteres családi házban lakott Dunakeszin. Ez nem egy luxusingatlan: egy zöldövezeti lakópark egyik ikerházának feléről van szó. Ide született 2011-ben első, idén pedig második gyermeke. Úgy tűnik, mostanra kinőtték a 140 négyzetmétert. Idén tavasszal ugyanis Szijjártó egy háromszor nagyobb, 400 négyzetméteres házat vett meg Dunakeszi kis forgalmú, jól szituált részén. A ház a Google-térképen ugyan látható, kertjét azonban nem lehet megnézni – fehér folt takarja ki. Nem tudni, mi lehet ott, és azt sem, hogy ezt még az előző tulajdonos kérte vagy már a két napja kinevezett külügyminiszter védelmét szolgálja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
hajrá NAV...rá lehet nézni...de úgysem fogtok mert mocskos fideszbérencek vagytok ti is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Szimba: Én is olvastam a cikket, de itt is csak annyit írnak, hogy a Szi-Geo-ból osztalékot nem vettek fel.
Előtte, a Vasútépítőknél ki tudja hányadik tulajdonostárs volt, mennyi részvénnyel rendelkezett. A hír annyi, hogy 2002-ben 33,3 milliót dobtak szét a tulajok között.
Igazán nem látszik, hogy becsületesen 100 milliókkal tudott volna játszadozni, de kizárni sem lehet, ezért elfogadható a fiacska anyagi támogatása.
Ezek után a hugica mit kap a családtól? :-))
Desischado
@spu00: Lejet itt arról beszélni, ki az ocsmány. Segítek, nézz a tükörbe!
Desischado
Ezek mind összelopták a vagyont maguknak. Ebből, pontosabban szólva az állam vagyonából lehet ezt a megélhetési hulladékot támogatni! Undormány az egész bagázs!
szandokan
@pityuka: @F_Viktor: @Desischado: @volvós: @Szimba: Spu00 - nak annyiban igaza van, hogy az apja támogathatta a fiát. Tényleg, mi a fene a baj ezzel? Minden valamire való ember azért dolgozik, hogy a gyerekeit felnevelje, segítse, akár anyagiakban, akár az elindulásban, akár lelkiekben, stb. Nektek nincs gyereketek? Megy az irigység ezerrel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.