A NAV ellenőrei a pusztamérgesi falunapon csaptak le az árusokra. Akkora lett a kavarodás, hogy egy vendég szívrohamban meghalt, egy árust szívinfarktus gyanújával vittek kórházba, egy üllési fiatalembert pedig letartóztattak a rendőrök. A szüreti fesztivállal és kakaspörköltfőző versennyel egybekötött zsibvásáron felbukkantak a NAV ellenőrei is. Ezzel nagyon különös események vették kezdetüket:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Miért nem lepődök meg az adóhivatal eljárásán! :-(
coyote3
Tényleg ennyire kell a lóvé ennek a mocskos orbánista NER-nek??? Vagy talán a kürtős kalács maffia csalta el a Horváth által emlegetett 1000 milliárdot???
pbalage
már megint van egy történetem.
Győrben van egy cukrászda, Zita néven fut, és nő, aki rendezi a dolgait,
unokatestvére a Habsburg Zita királynénak. (nagyon szerény cukrászda, és mindenkinek csak ajánlani tudom aki arra felé jár, tök jó cuccok vannak benne, és nem is drága, igaz a valódi belvárostól kábé 8 perc gyalog, szóval hajrá, ne Bergmannozzatok, az sz@r.)

Anyám tehát behaladt a cukrászdába, fogalmam sincs, hogy hogyan ismerkedett össze a tulajdonos nővel, ez valószínűleg egy másik történet lehet, de jó barátnők.

Szóval meséli anyámnak a történetet:

"Hát képzeld, mi történt!"
"Mi?"
"Kijött az adóhivatal, próbavásároltak."
"És?"
"Vettek krémest, nagyon meg voltak vele elégedve... (hosszabb szöveg, jó fej egyébként a nő)... és akkor egyszer csak mondják, hogy ő adóellenőrök, és mindent rendben találtak és nagyon finom a sütemény."

A habsburg nő megörült ennek, és mondta, hogy ha már ilyen jó véleményük van róla, kóstolják meg ajándékba a Sacher tortát is, nem fognak csalódni.
Megkóstolták, tényleg nagyon finomnak találták.
Közben beszélgettek.

"A dolgozók is ehetnek belőle?"
"Hát persze! Sőt haza is vihetik a maradékot, és annyira örülnek neki, olyan jó látni!"
"És?"

"Végül 300 ezerre büntettek adómentes anyagi juttatás vétsége miatt."
Yoda69
Mocskos gyilkos orban keretlegenyek.
Le a diktaturaval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.