"A politikai korrektség olyan taburendszer, amely megfoszt az őszinte beszédtől, az innovatív gondolkodástól" - mondta a KDNP születésnapján. Most is kifakadt a liberális demokrácia ellen. Tudják, miért lenne felesleges Navracsicsot kilőni Brüsszelben?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A korrektségnek ő már 1998 tavaszán hadat üzent de az is lehet,hogy már sokkal előbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ezzel Orbán azt üzente, hogy be fog keményíteni az önkormányzati választások után.
Toby
Ez jelzés, hogy lassan elő lehet venni a naftalinban őrzött gestapós egyenruhákat, vagy az NKVD-st, kitenni a szép őszi napfényre, a Ganz-Mávag ismét gyártani kezdi a marhavagonokat...Oroszország biztosítja a távol-keleti 'munkakirándulásokat', így ad több tiszteletet a magyarnak !
bakegya
@Toby: nekem egyáltalán nem tetszik amit írtál,de ez az alapállás helyből hatvannal fog megnyilvánulni az önkorm. vál. után-ő maga nagypofával már előadta- ha a sok birka x-el rájuk,mert már a menekültkérdésben előrevetítette a tevőleges rassz...stb.stb de hát a militalizált agymenése is erre hajaz már időtlen ídők óta.
Senara
"Korrekt jelentése ...pontos, hibátlan (kifejezés); kifogástalan, feddhetetlen (jellem); törvényes, megengedett (eszköz)" ...na ezt hogy tudta ennyire félremagyarázni... kiforgatva jelentését , És tapsoltak neki szentem-lelkem diplomás (?) párt...tagok .
Toby
@bakegya: Sajnálom, ha neked egyáltalán nem tetszik, amit írtam, ha előre szóltál volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.