S miért ne tette volna? Hiszen évek óta megsért mindent - szinte naponta és kéjelegve -, aminek pozitív köze van kultúrához, becsülethez, emberséghez. A törvény pedig az övék: bármelyik pénteken benyújthatnak újat, hétfőn vagy kedden meg is szavazhatják...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Miért kell köteles lancelot megnyilvánulásán kiakadni???Hiszen naponta megteszi a fütyi-sz banda!!!Ezek a mocskok naponta sértenek törvény mert türjük!!!De meddig???Nem volna már ideje ezt a szemét népnyomorító bandát a megfelelő helyre juttatni???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@joopapa: ma, 06:34
A jelenlegiről se, sőt egyáltalán senkiről.
kkalman
Nem először, és nem utoljára. Fitymaszék a saját törvényeik korlátait is áthágják, ha azzal az ellenzéken, szerintük, fogást találnak, vagy csak az aktuális egyéni érdekeik úgy kívánják.
volvós
Ahogy a cikkiró irta:
Ha pénteken törvényt sért bármelyik, azt héfön
kora reggel módositják, 2/3-os szavazógépekkel !!!
Nincs mit tenni ellene ( puszta kézzel...)
Gyuri Géderről
Nagy ügy! Mészáros Lőrinc is törvényt sértett, mégsem lett belőle semmi. Ugyan már, a nagyobb kutyát miért is sz...atnák meg.
bakegya
@volvós: ez így van.Még az almaszüret is hadszintér a fitymaszoknak,mert most hogy az orosz piac bedugult,20Ft a hulló,35Ft az étkezési alma felvásárlási ára-kérdezem én melyik az a gazda és napszámosa akinek megéri ezért a pénzért dolgozni.Ebből az következik,hogy lerázzák az összes almatermést . Minden munkára még képes családi gazdálkodók-mert illiberál vicctor a családi GAZDÁLKODÓK NYAKÁRA is ráült!
A "hófehér angyalka képében röpdöső fidessnyikkeknembeavatkozókutyafaxálkodásairól"
csakkk félretájékoztatják amerika elnökeit is zsinórba,igaz???
Ezt a kövért,már nem tudta akkora hatalommal megajándékozni,mint amekkora hatalmaskodásra ez vágyott,így aztán ezekkel a be és ránk köpködéseivel éli ki magát,mint valami orbántörökbasa."A demokrácia mi vagyunk..."-mondta a kommunista orbánbasa a minap...a magyarok tiszteletére-hát kösz..NÁLA KEVÉS KÖRNYEZETSZENNYEZŐ VAN AMINT KINYITJA A SZÁJÁT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.