A Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője ezt mintegy 300 ember, köztük Buzás Péter előtt jelentette ki, a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közös makói fórumán. Makó polgármestere nem hagyta válasz nélkül e kijelentést. Korom András - Makó - Nem az számít az uniós támogatások elosztásánál, hogy milyen polgármester és a képviselő-testület színe, hanem, hogy az általuk összeállított gazdaságfejlesztési program mennyire illeszkedik a kormányéhoz. Amit eddig Buzás Péter programjáról hallottam az kevés, nem alkalmas a kormány támogatására. Arra csak a Farkas Éva Erzsébet által letett alkalmas - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a makói-vásárhelyi körzet országgyűlési képviselője, a ma délután a makói Váll-Ker Kft. Návay téri telepén Varga Mihály pénzügyminiszterrel közös vállalkozói fórumán, mintegy 300 résztvevő előtt.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Előre is elnézést mindenkitől, hogy szerény régióm egy városáról küldök be egy írást, de azt hiszem, ez országos szintű trend sajnos! Arról nem is beszélve, hogy a nyugdíjas szavazóknak egy fórumon 5000 Ft-ot ígért egy voksért a fidesz jelöltje! Szégyen gyalázat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@lópicigáspár: Jól sejtem, Buzás Péter a jelenlegi polgármester MSZP támogatásával indul újraválasztásáért, Farkas Éva Erzsébet pedig az egyik kihívója, akit a fityesz+(nem)keresztények lökdösnek előre...bele?

5-6 hete Szandi hazugnak nevezett mikor azt írtam, hogy ismerős elmondása szerint a fityesz több településen pénzmegvonásokkal fenyegeti a választókat ha nem a fityeszesek nyernek.
bretagne
@lópicigáspár: Tetszett az írás, küldjél máskor is. Hadd tudja meg a világ (az ország) mik történnek.
joopapa
"A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, hogy - minden ezzel ellentétes híresztelés ellenére - a támogatások odaítélésének nem az számít majd, hogy a polgármesternek és a képviselő-testületek milyen a pártszíne" Nem híresztelés te barom, ezt az elvtársaid mondták, igaz burkoltan!
lópicigáspár
@F_Viktor: Igen, Buzás (szoc) a polgármester. Meg kell jegyezni, hogy ő sem szent, sőt!, de sosem volt a város még ilyen rendezett és szép!
human
@lópicigáspár: Örülök, hogy beküldted. Ne higgyék a fideszesek, hogy vidéken bármit megtehetnek, mert a fene se tudja meg.
human
Egy polgármestert a programjával választanak meg, mert az a helyi lakosok többségének tetszik, azaz szeretnék, ha az megvalósulna. Ehhez képest jön egy lézerjankó és azt mondja, hogy senkit nem érdekel a helyi lakosok kívánsága, itt annak kell lenni, amit a kormány akar, tehát jobb, ha fideszesre szavaznak, mert egy ellenzéki polgivar még alamizsnát sem fognak kapni.
De ez van az iskolai igazgató választásokkor is. Véleményezhet a tantestület, szülői munkaközösség, diákönkormányzat stb és bár ők a helyi igazgatójelöltet támogatják a ormány akkor is a saját emberét teszi oda. Semmi szakmai érv nincs, csak politikai. Kell egy ember, aki gondolkodás nélkül hajtja végre a pártutasítást.
Ahogy az igazgató jelölt véleményezési is már csak formális, csak idő kérdése, hogy polgármestert is a kormány fog kijelölni. Talán nem is polgármesternek fogják majd hívni, hanem mondjuk ispánnak vagy hasonlónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.