Egy csődbe ment, nyílászárókban utazó vállalkozó ingatlanját vásárolta meg Szijjártó Péter külügyminiszter Dunakeszin – írja a Borsonline.

A lap vasárnapi cikkében hozzáteszi, a 750 négyzetméteres villának csak a havi rezsije 500 ezer forint körül lehet mjad.Szijjártó bevallása szerint a 167 milliós vételárat, vagyis a minimálbér 1645-szörösét kitevő összeget saját (80 millió) és élete párja (10 millió) megtakarításából, valamint szülőktől kapott ajándékpénzből (43 millió) és kölcsönből (34 millió) fizette.

"Általában egy hétméteres belmagasságú, hasonló alapterületű ház rezsije 150-200 ezer forint körül van a téli időszakban. Ha a medence vizét is fűtik, és a szaunákat is használják, ennek több mint a duplája: akár az 500 ezret is elérheti" – mondta Nagy Andrea ingatlanszakértő a lapnak.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
A tökömet érdekli miből tartja fent a palotáját , most komolyan fulladjon bele a rezsibee vagy csináljon amit akar , folyamatosan lopnak aztán hú ennyi a rezsije meg miből tellik rá , lopnak b@ssza meg lopnak aztán kész . El lopja a rezsire valót is aztán kész a nép meg jaj jaj hát honnan van neki ? Tűrnek mindent még azt is eltűrnék ha nem a fejükre szarnának hanem a szájukba . Szédületes az újságok meg ha bal oldali akkor hergeli a népet , de minek úgy is mindenki tudja mit művelnek párt állástól függetlenül is, ha meg jobb oldali akkor megy a butítás ezerrel ,hogy a Gyurcsány meg a szarakodás. Minden politikus lop de nem minden politikában zsákmányolják ki a népet. Itt kizsákmányolják szét lopják megalázzák , most már meg is félemlítik aztán mindenkinek jó ez akkor legyen jó az is ha szegény Petikének 500000 ft a rezsije , lehet ,hogy hoznak egy törvényt amivel eltörlik a rezsit a minisztereknek. Aztán meg a benzin költségtérítésből úgy is ki tudja fizetni a rezsijét aztán jó cakát. Ja meg az is lopás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Egy kinézett ingatlan ,csődbe vitt tulajdonosától ,adófizetők pénzén fenntartható ingatlant vásárolt!
Így lenne helyes a megfogalmazás.
whatthefuck
És még ezek pofáztak pofátlan végkielégítésekről. Pofátlanság, fidesz a neved!
SpamKontroll
@Csizmás Kond: Ez nem olyan nagy vagyon amúgy... Ez csak egy hétköznapi embernek nagy lóvé... Vállalkozóknál sokszorosa is lehet a havi jövedelem ennek a ház árának...
Csizmás Kond
@SpamKontroll: Sokaknak nem sokaknak (nekem is) az viszont mentes vagyok az irigységtől...:)
Minden ember bármilyen munkát, funkciót, szolgálatot vagy akármit vállal előszöt a neki járó zsozsót veszi figyelembe és ténykedése alatt mindig is úgy intézi, hogy minél több jusson a saját számlájára is. ...mindenki így csinálja csak sokaknak az irigysége nagyobb a tehetségénél.
mariaberta
Legalább van miből végrehajtani pártjának és főnökének kedvenc tevékenységét a "rezsicsökkentést" Ő biztosan többre megy vele, mint mi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.