Én bízom Szijjártó külügyminiszterben. Bizalommal teszem az ő dolgos kezébe a hon sorsát, hogy elődei nyomdokain haladva, és a hagyományokat tisztelettel ápolva oda vezesse Magyarországot, ahová azok vezették. Mert valljuk be őszintén: ki a franc tudna bármit is kezdeni egy sikeres magyar külpolitikával? Mi lenne, ha a barátainkká tennénk a világ leggazdagabb országait? Mi lenne, ha egy olyan szövetség megbecsült tagjai lennénk, amely az élen jár nem csak a gazdasági innovációban, az emberi jogok tiszteletben tartásában, de a világ legnagyobb katonai erejével is rendelkezik? Rágondolni is rossz. Akkor mi dolgunk lenne a világban? Mi értelme lenne Magyarországnak és mi értelme lenne magyarnak lenni, ha kiderülne, hogy mások már mindent kitaláltak és mindent jól csinálnak, nem tőlünk kérnek tanácsot, sőt nekünk kellene követni az ő jól bevált példájukat. Hát megmondom: az egekbe szökne az öngyilkosságok száma Magyarországon. Ezt akarjuk? Nyilván nem. Mi azt akarjuk, hogy Viktorka...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
A "VALÓ VILLÁK" legújabb adásában VVTonyó négyzetméter számításokat gyakorol, de soha nem jön ki kétszer ugyanaz az eredmény!
A kihívásban VVLörinc és VVPeti között a villalakó párbaj tovább folytatódik a versenyzők fej-fej mellett veszik az ingatlanokat, de ez a verseny még koránt sem lefutott, hiszen az áldott nép, még mindig összedobja nekik az új villák árát!
-Kérjük, hogy az XXXX számú nagyon emeltdíjas SMS-ben szavazzanak a kedvencükre, ezzel is támogatva a villalakókat!

Az SMS-be ne felejtsék el beleírni, : "VILLÁK PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK!"
:-)))
verőce21
Én azon csodálkozom, hogy vehetett ez a belőtt sérós gyerek ilyen nyomornegyedben házat, ráadásul ennyi pénzért félkészen?
Ezen a környéken tiszta levegőt nem lehet kapni, és "át lehet nyúlni" a szomszédhoz a sótartóért. :)
szandokan
@JAJMÁR: Mutass még egy olyan vezetőt, aki ilyen egyszerű házban él. Viszont láttam én már olyan házat, ahol kívülről semmi extra, de ahogy belépsz, azt sem tudod hirtelen, hova csöppentél. Tudod miért? Mert kívülről nem akarja tudatni másokkal, mennyi pénze is van valójában, így az esetleges rablóknak fel sem tűnik. Ha tudnák, mi van odabenn...
JAJMÁR
@szandokan: 15:57 Igen, ebben egyetértek veled. Bár szerintem a Merkel tényleg nem a pénzért politizál. Irigylem a németektől ezt a nőt.
szandokan
@JAJMÁR: Már biztosan nem a pénzért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.