A 3-as metró teljes vonalán, vagyis Újpest-Központtól Kőbánya-Kispestig pótlóbuszok szállítják az utasokat, hatósági zárás miatt – olvasható a BKK hétfő reggel 5 óra előtt pár perccel kiadott közleményében.

Az első járat indulásától pótlóbuszok járnak a metró helyett. Az Index információi szerint, közveszélyes fenyegetés érkezett a BKK-hoz telefonon, ezért volt szükség a hatósági zárra, hogy átvizsgálhassák a metró terljes vonalát. A pótlóbuszok az éjszakai járatok megállóiban veszik fel az utasokat.

A BKK azt is jelezte közleményében, hogy a buszos pótlás ilyen kiterjedt útvonalon nem tudja helyetteseíteni a metró kapacitását.

A 4-es metró sem áll meg a Kálvinon a hatósági zár miatt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@Csizmás Kond: Lehet hogy téged nem érint a metró!? De pár százezer munkába járó,embert nagyon is érint! Igaza van (horizontnak)! Inkább metró mint stadion
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Knapp75: A jövedelmezőség-számítás egy spekuláció a nemhozzáértőknek.
Az aki valamibe bele akar vágni előre tudja mi mit ér és érdemes-e vele foglalkozni. Aki nem ért hozzá az csak azt látja, hogy a vállalkozó új kocsit vesz, stb és ennek alapján kezd számítgatni, belevágni majd belebukni.
A stadionmagyarázatom ahogy látom nem jutott el az értelmedig, nem is fog mert nincs rá kellő felfogóberendezés.
Itt egy link a stadionok eredményeképpen...értelmezd ahogy akarod...
www.nb1.hu/hirek/2020-europa-bajnoki-merkozesek-magyarorszagon
Knapp75
@Csizmás Kond: Hja, tegnap azt sem tudtad, mi az a jövedelmezőség számítás, most meg már tudod, hogy az spekuláció! :DD
Minden vállalkozás készít költségtervet mielőtt elindul. Onnan látja valaki, hogy mivel érdemes foglalkozni, hogy kiszámolja. Bizony,
És aki komolyan veszi, az azt is kiszámolja, hogy hány év alatt térül meg a befektetése és mikortól kezd el hasznot hozni. (sőt, ezer más dolgot számolhatnak, pl. hogy a vállalkozásba fektetett összeghez képest mekkora lesz az éves bevétel vagy az éves profit.)
Amelyik vállalkozás nem teszi meg, az jó eséllyel belebukik.

Szerintem te vagy az, aki vállalkozást nem látott még közelről, de közgazdaságtant sem tanult soha.

Te sötétke! A magyarországi EB-meccsek melyik stadionban lesznek?
Abban a Puskásban, amely még el sem készült.
A többiben nem is lehetnének, mert azok kicsik hozzá. ;)
Képzeld, a felcsúti pályán elvileg még nb1-es meccset sem lehetne tartani, mert a versenykiírásban minimum 5000 férőhelyes stadion szerepel, erre építette egy 3500-ast. (persze még ez is sok, főleg közpénzből)

Szóval megvan az 5. rossz tipped is a "Miért épülnek a stadionok" kérdésben.
Miért jó, hogy alázod magad?

(egyébként ha válogatott otthonával kezdték volna a stadionépítést - és azzal be is fejezik - egy szót nem szóltam volna. Az lehet egy ország érdeke. Mindenféle nyalonc kluboknak és klubvezetőknek nem szabad a közösből építeni)

Ha nem gond, elmentem a hozzászólásaidat, mert remek kordokumentum a birkaképzés "eredményéről"!
Knapp75
@Csizmás Kond: Mind az 5 eddigi "stadionmagyarázatod" hatalmas baromság volt - erre bizonyíték, hogy mindig újabbat kell kitalálnod, nincsenek érveid a korábbi állításaid mellett.
Jöhet a 6.! :)

Köszönöm a vidám perceket!
Ritka az ennyire önkritika nélküli elvakult nyomi még a kényszeresen fórumozók között is!
Csizmás Kond
@Knapp75: Nem vitatkozok tovább veled mert nincs értelme, nevezgetsz, lekezelsz, fölényeskedsz, szóval balfaszkodsz amit én nem váltok fel.
...amúgy utánanéztem a nevednek, hogy mit is kéne értelmezni alatta, és láss csodát mit dobott ki a gép.." szűk, csekély, kevés, szoros, tömör, feszes "...na ez a baj veled, szorítja a koponyád az agyadat.
...pá !
Knapp75
@Csizmás Kond: Legyél teljesen nyugodt, eddig sem vitatkoztál velem! :)

Én vettem a fáradtságot és értelmeztem a mondataidat, válaszoltam a felvetéseidre, neked is ezt kéne tenned az enyémekével, mert akkor nem sodornád magad ilyen kínos beszélgetésekbe olyan terepen, amihez egy csipetnyit sem konyítasz!

Nem a nevemnek kéne utánanézni (azt egyébként egy Rejtő karaktertől csentem), hanem annak, amit leírsz! Lehetőleg még előtte...
Akkor lehetne vitatkozni, ha legalább az egzakt dolgokkal tisztában lennél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.