Tavaly összesen 1,1 millió magánszemély csökkentette adóját a gyermekek után igénybe vehető enyhítéssel, háromszázezer szülőnek pedig egyáltalán nem kellett adót fizetnie - írja a Magyar Nemzet. ...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Kettőre meg kiugrik a zsebből mintha nem is lett volna!

@szandokan: Már ahol tud dolgozni tud két felnőtt már ahol van több gyerek , de ezek inkább olyan hangulat javító adatok, hogy vannak,és igen épp ők ...csak a Fidesz más párt nem is lenne képes erre!
Amit egyik kezükkel adnak azt a másikkal elveszik csak ezt nem hangoztatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@szandokan: tudod ez egy nyílt fórum...aki írogat a falra az készüljön fel arra, hogy arra reagálni is fognak... ki így, ki úgy...de reagálnaknem mondhatod, hogy ő reagálhat...ő a nagy bajusszal meg nem...
F_Viktor
@szandokan: Egy hete kóstolgatsz, vagyis te keresgélsz engem :-)
Igen, nekem már régen lejött rólad, hogy nem veszed magad körül értelmes, nálad nagyobb tudású emberekkel.

Elmondom én is milyen embereket "nem bírok". Pl. azokat, akik mell-döngetve papolnak saját erkölcsi felsőbbrendűségükről, miközben minden tettük ennek ellentmond. Jó tábort választottál magadnak, ez a mocskos emberi természet nagyon jellemzi a fityesz-kdnp társulatot.
coyote3
Máshol pedig többszörösen kilopják belőle...:)
szandokan
@F_Viktor: Ebben igazad van, mivel kevés nagyobb tudású ember létezik nálam:-)))) Ezt nem hagyhattam ki. Egyébként meg hagyjuk abba a személyeskedést, már nem akarok senkivel cirkuszolni. Béke, rendben?
tivoli
@szandokan: ma, 11:17
Megőrültél szandokán? Vagy táppénzen vagy?
verőce21
Egyre több? És akkor még megemlíthetjük, hogy a rezsicsökkentéssel is további min. százmilliárd forint maradt a lakosság zsebében!
Sajnos nekem csak évi 160-170 ezer maradt rezsicsökkentésként, pedig az összes egy tízezredét el tudnám fogadni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.