A magyar politikai elit nem annyira másod-, mint inkább harmadosztályú figurákból áll. De mi azokat „szeressük”, akik nem jobbak nálunk. Itt van ez a Szijjártó: MB II-es futballjátékos, – nem mellesleg – Orbán Viktor táskahordozójából lett magyar külügyminiszer, aki alig több mint 30 évesen160 milliós dunakeszi luxusvillában tud kiteljesedni. Benne medencével, padlóján delfinekkel. Vagy a másik, ugyancsak fiatal, alig több mint 40 éves Rogán Anti, akinek minden vágya ezen a földön egy jó nagy lakás, jó kocsival. De közben ne vegye észre senki az apróságot, hogy még a nem gyenge képviselői és egyéb fizetéséből sem jöhetnének össze vágyának eme kultikus tárgyai. Ezért össze-vissza nyilatkozza magát, és fűre-fára íratja rá az ebül szerzett jószágait.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1szomjas
Nem az a baj, hogy nímandok, az a baj, amit csinálnak az országgal...
Yoda69
Szegeny lo. Hogy nem hanyja el magat, attol a taho semijentol.
Levendula
Most néztem a Facebook-ot, és mit látok? Kedves ismerősöm fia orvosként végzett, és most Svédországban él. A felesége is orvos, természetesen ő is a férjével tartott Svédországba.
Nem is értem, miért nem maradtak itt szeretett hazánkban? Valaki el tudná magyarázni, hogy miért nem jó nekik a havi 100 ezer forintos fizetés?
coyote3
Harmadosztályúak??? Megyei harmad talán...
dzurinda
@Levendula: Valószínűleg ők is a rezsicsökkentés ellen összeállt nemzetközi összeesküvés tagjai. Szerencsére a Pártunk éberebb és erősebb annál, mint hogy ilyen balliberális mocskolódás megártson neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.