Az Együtt-PM követeli Orbán Viktortól, hogy váltsa le a külügyminisztert, aki több pénzt tesz félre, mint amennyiit keres, és mesés ingatlanvagyonnal rendelkezik a pártszövetség szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ugyan már... a furcsa vagyonosodás csak akkor érdekes ha ellenzéki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
A mindenkori ellenzék felszólítja a lemondásra. De még a büdös életben nem mondott le senki. Ez annyira szánalmas. Ez a tipikus kontraprodukció. Aki a húsos fazéknál olálkodik vagy terpeszt, azok mindig többet vágnak zsebre, mint a havi fizetésük. Állandóan semmi új nincs ebben a sztoriban. 10 év múlva is mondjon le mindenki és lám nem mond le. 100 év múlva sem fognak lemondani, mert az ellenzék felszólítja őket. Ezen már nevetni sem lehet, annyira primitív.
szaboria1
Érdekes dolgot találtam győri képviselősége idején havi keresete 158438.-ft.
Folyószl. 4,8 millió. kápéban 500000.-ft volt.
Vizual
Szerintem nem kell foglakozni Szijjártoval. Mindenki tudja, hogy ennyi pénzt nem lehet becsületesen összeszedni, nem beszélek arról, hogy munkával. El kell küldeni ezt a garniturát és akkor ki lehet deriteni hogyan nyulták le a pénzeket. De uraim. Mi azt már nem éljük meg. Ezzel az inpotens baloldallal? Mesterházy az öregek elküldésével jól elintézte az MSZP. Vége. Ennyi volt nekik. Majd ugy 20 év mulva fiuk.
human
Nem azzal van baj, ha valakinek vagyona van. Azzal van a gond, ha nem tisztességes úton szerezte.
human
Úgy emlékszem Rogán Antal vagyonosodási vizsgálatot kért maga ellen. Ezzel kapcsolatban tudtok valami fejleményről? Vagy ez is olyan felejtős történet, mint a pisilős drogozgatós fideszes esete.
tivoli
@human: Hogy lehet tisztességesen vagyont szerezni? Összegolfozni? Lottón nyerni? Polgiknak táskáját cipelni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.