Tömegverekedés tört ki Pusztaradványban szombaton este a Szent Mihály-napi mulatságon, ahol a település polgármestere, Tomkó Sándor is nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett – írta a Borsod Online.

Az egyik verzió szerint a polgármester lánya a máglyagyújtás tiszteletére rendezett mulatság közben felment a színpadra, és azt mondta a mikrofonba, hogy: ettetek-ittatok, négerek, ideje hazatakarodni.

Nem ebből lett azonban a verekedés, hanem abból, hogy az egyik helyi cigány kisebbségi képviselő a fogadásra a feleségével és a gyerekével együtt érkezett, ám nem engedték be a terembe. A képviselő ezért elkapta az ajtónálló a nyakát, és a földre vitte a férfit – aztán elszabadultak az indulatok, és mindenki ütött mindenkit, amíg meg nem érkeztek a rendőrök.

Az Észak-Magyarországnak egy szemtanú azt állította, hogy a polgármester folyamatosan szidta a cigányokat és a verekedés után elment egyikük házához, ahol tovább provokálta.

Tomkó Sándor polgármester a kórházban azt mondta a lap újságírójának, hogy a rendezvényen a földre teperték és hasba is rúgták, azt pedig tagadja, hogy a lánya azt mondta volna a mikrofonba, amit.

Azt állítja, hogy amikor kiment és szólt, hogy a kisebbségi képviselő ne menjen be, már állt a bál. Amint átlépte a küszöböt, azonnal megtámadták őt is, a lányát is, a vejét pedig egy sörösüveggel vágták fejbe. A nyakából valaki kiszakította az aranyláncát, ami azóta sincs meg.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
Ezért az úr az úr! A polgármestert se hiába rúgták meg, jó kiérdemelten kapott ki, miért nem a cigány képviselő urat kérdezi és kizárólag azt közlik le?
Más képet kapunk egyből! Pedig az igazság a cigányok oldalán áll!!!
De a hatalom ereje nagyobb!
nezelodo
Nagyot hibázott a polgi meg a családja! A parancs szerint az önkormányzati választás lezárultáig magukban kellett volna tartani a véleményüket, de lehet, hogy előbb jutott a keleti nyitás vodkájából nekik, és megoldotta a nyelvüket. (Mégsem juthat minden településvezetőnek kokó csík.) A választás utána úgysem lesz eszem-iszom! Még jó, hogy nem sátorrúdba kapaszkodva mondák ki a verdiktet!!
bencemacska
@feri57: Mi az, hogy kizárólag? Mindig mindennek legalább két oldala van.

Nem tudom kinek az oldalán az igazság, a tieden biztos nincs!
feri57
@bencemacska: Az igazság a hatalmasok kezében van. A többi meg elnyomott, kitaszított, kisemmizett kispolgár!
pityuka
@feri57: Megjöttél cigányok védőszentje? Kár volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.