A Kiskőrösi Városi Bíróság 6 rendbeli közokirat-hamisítás és 3 rendbeli egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettében - mint tettest - találta bűnösnek Kerekes Miklóst, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 3800 lakosú Ajak város fideszes polgármesterét - értesült a Privát Kopó. A 2007. január 25-én kihirdetett elsőfokú ítélet ellen a politikus nem fellebbezett, így az jogerőssé vált. A politikus "nem kíván az üggyel foglalkozni".

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Sede: Termeszetesen komolyan gondolom. Egyetlen diktatura sem tud fennmaradni hosszu tavon, foleg ugy nem, ha kozben nyersanyag es vagyon hijan, az EU koldokzsinorjan kell lognunk.
El fog konni az a pillanat amikor kello szamu tomegnel kiborul a bili, es a nep lesopri orbant es sleppjet. Nos utana a korvetkezo velhetoen demokratikus hatalom el fogja oket szamoltatni. Kiveve persze ha a legrosszabb kovetkezne be es a jobbik venne at a hatalmat. Ekkor nem lenne elszamoltatas, hanem a rablas folytatodna hatvanyozott formaban.
Sede
@Yoda69: erre azért én nem vennék mérget... komoly kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy "kellő számú tömegnél kiborul a bili"...
A magyar ember inkább nyitja magára a gázt, vagy fekszik le ki kisgyermekeivel a gyorsvonat elé, mintsem összefogjon és elsöpörje kizsákmányolóit.
Yoda69
@Sede: Nem azt mondtam hogy egyhamar meg fog tortenni. Lehet hogy 5-10 evig is elvegetal a fidesz ezen a modon. Addig kilepunk Uniobol, NATO-bol stb. Szarra megy a gazdasag. 2-3 millio magyar elmegy, lesz helyettuk arab, ukran, orosz meg kinai.
De hogy meg fog tortenni az holt biztos. Ezt mutatja a tortenelem.
Sede
@Yoda69: mivel éppen az erejük teljében lévő fiatalok mentek és mennek el, én továbbra is erősen kételkedem abban, hogy - akár 10 év múlva is - lesz itt olyan társadalmi erő, amely a szemétdombra hajítja ezeket.
Yoda69
@Sede: Hat ha igy lesz akkor sotet jovo var a magyarokra. E.Korea a peldakep.
Sede
@Yoda69: magyar a magyarnak farkasa... ez egy önpusztító, önfelszámoló nép... bizony, nagyon sötétnek tűnik a jövő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.