Három helyettes államtitkárságból rendes államtitkárságokat csinált első intézkedéseivel Szijjártó Péter új külügyminiszter. Első hivatalos útja Pozsonyba vezet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eloszor azt hittem, hogy az ujsagiro okorkodik az "ijgyarto" nevvel, es csak utana neztem meg, hogy a cikket az origo jegyzi...

Mindenesetre most is ra kene kerdezni a csuti oriastol, hogy akkor most mennyivel is lett olcsobb es - egyuttal - kisebb is a kozigazgatas?

Hulye mamakedvence petike most majd megmutatja, hogy a magyar gazdasagban olyan is van, hogy valaki 36 eves letere kulugyminiszter legyen, es olyan vagyona, amit - ha teljes egeszeben is - felretesz, akkor sem tud a fizetesebol kigazdalkodni.

Mar orbannal sem akar a kutya sem targyalni, pedig o legalabb a beosztasa szerint "valaki", hat akkor ez a kis sz@rjanko vajon kit tud megvezetni me'g kulfoldon?
Manhattan
Hullanak a fejek. Jöhetnek az új káderek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.