Folyamatosan émelygek, jó ideje. Vagy terhes vagyok, vagy mérgezésem van, vagy valami vírus lehet. Vannak a hívők, minden oldalon. Mármint nem a "bevett" egyházak, hanem a pártok hívei. Akik azért ezt, vagy azért azt, mert csak. Abban hisznek, ezzel nem lehet, nem is érdemes vitába szállni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
A múltkor egy kerti bulin épp sütögettünk, mikor belém botlott egy fideSS fan. Tapsikolt nagyon, hogy elszámoltatják a bankokat, akik Gyurcsány regnálása alatt vezették be a devizahitelt. Kérdem tőle, tudja-e mikor lépett hatályba a devizahitel bevezetéséről a törvény. Mondja, hogy a Gyurcsány alatt. Kérdem ez időben mit jelent. Mondja, hogy a Gyurcsány alatt . Mondám neki, hogy 2001-ben. És tudja-e ki volt akkor a miniszterelnök. A válasz: Hát a Gyurcsány. Mondám neki, hogy nem, nem az orbán. Tudjátok mi volt a válasz? Hogy akkor is a Gyurcsány vezette be :)
Ennyit a birkálkról. Gyorsan ittam még vagy két sört :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.