Éppen ideje, hogy megrajzoljuk – mások emlékezetében felidézzük – a magyar belpolitika egyik legsötétebb alakjának portréját. Németh Sándor huszonöt éve manipulálja háttérből a magyar belpolitikát, éppen ideje, hogy megismerjük az igazi arcát.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Katalina62: Hát ez az. Nekem is feltűnt, hogy Kálmán Olga kezd megváltozni.
Korábban azt gondoltam, hogy általában minden annyi, amennyit látni belőle. Mostmár egyre inkább kezdem elveszteni a bizalmamat mindennel, mindenkivel szemben, főleg amikor kiderül, hogy amit látni engednek, amögött egy egészem más valóság van.
Katalina62
@Csizmás Kond: Ha Németh Sándor vidám vasárnapjára gondolsz, nem szoktam nézni.
Csizmás Kond
@Katalina62: Én sem szoktam de néha utalnak egyes videóira amitől rendszeresen hányingert kapok.
m.macskosz
@nemkati: A köztévé/rádió nem szorul rá, hogy ilyen kézrátétellel gyógyító, milliós nyereséggel kecsegtető, csodaszereket forgalmazó, utolérhetetlen minőségű takarítószereket, ágyneműket mifenéket áruló cégeknek teret adjon, mivel a Te meg az én adómból dotálják őket. Nem kicsit.
Azokkal pedig, akiket a barátaitól, a családjától el lehet téríteni egy fideszes vagy hit-gyülis szemfényvesztéssel, sajnos alapvető gondok vannak.
Katalina62
@nemkati: Az ATV Németh Sándor tulajdona, ő a tulajdonosa!
m.macskosz
@Katalina62: Az Echo tévé meg Széles Gábor tulajdona. Attól még nem kell fenntartás nélkül elfogadni, ami ott elhangzik: lásd Rozika néni! :)
Ezért jó, ha az ember bele-belenéz a különböző hírközlő szervek közléseibe és megpróbálja kialakítani a saját véleményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.