Rövidesen befejeződik a Norvég Alapok ügyében a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálata, és annak eredményéről hamarosan tájékoztatják a közvéleményt – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdésre válaszolva szerdán Makón, egy utcafórumon.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Most majd az is kiderül, hogy Norvégiának kémkedtek, mert az annyira kíváncsi a magyar csodára, hogy ihaj !
Toby
Ja és a trafik/föld/pénztárgép/tankönyv/atom-mutyi nem szubjektív pályázati manipiuláció volt !
JAJMÁR
Azt a mutyis mindenségit :-D ez hihetetlen. Van még valaki, aki nem érti...? Ideje lenne már a főportát tisztára söpörni, mert ott már nyakig ér...
human
Ha ezzel végeztünk, akkor elő lehet venni a trafik- és földosztások papírjait. Ott nem 1-2 milliárdról van szó.
F_Viktor
Ebben sincs semmi újdonság, Lézer Jankó már ismeri a Kehi vizsgálatának eredményét, amely vizsgálatot ő maga rendelt el.
A lejáratásokban mindig új jól informált mno pedig megint olyan súlyos bizonyítékok birtokában van, mint pl. Simon bissau-guineai útlevele. Persze átlag ember soha nem hallott mutyizásról a vesztes pályázók részéről, de a Kehi és a mno majd megmondja a tutit.
A trollok kicsit anyázhatják/ballibsizhetik a civileket, az Ökotárs szervezetet, őket nem érdekli, hogy a norvégok és a svájciak beszüntetik pályázati milliárdjait.
Lényeg, hogy a civilek szája ezentúl befogva, csak a CÖF-ös legények és leánykák (savazós bácsikák, kést a hasba nénikék) szólalhatnak meg.
De ők legalább nem norvég és svájci alamizsnán követelőznek, hanem az agyonadóztatott magyar emberek lenyúzott és kikészített bőrén táncolhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.