A Medián Falus visszalépése előtt készült felmérése szerint az egykori országos tiszti főorvos a szavazatok 12, míg Bokros Lajos 5 százalékára számíthatott volna.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A Medián nem számít
Sokan pártfegyelem miatt szavaztak volna FAlusra ezt megteszik Bokros esetében is.
Falus azonban nem alkalmas főpolgármesternek Bokros igen
tivoli
Bokrosnak ha nem volna akkora arca mint amekkora van, nem akarna főpolgi lenni, hacsak nem ugródeszkának használná a pozíciót.
Katalina62
Idáig mindenki azon fanyalgott jobb és baloldalon, hogy Falus "nevetséges, buta, és alkalmatlan!" Alázták, pocskondiázták, ahol csak tudták! Akkor most mi is van??
leszúrt rittberger
"felmérés kétszáz-egynéhány fős budapesti részmintáján" :DDD

200 embert kérdeztek meg, abból ha csak kettő mást mond, vagy félreérti a kérdést, vagy ő is pont fideszes, mint a másik, az Bokrosnak máris 5% helyett 4 vagy 6...

Ennyire lehet komolyan venni ezeket a felméréseket, de hát ez az áprilisi választásokkor is bebizonyosodott. Az a csoda már csak, hogy még mindig vannak, aki fizetnek ezeknek a "kutató cégeknek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.