A Medián mérése szerint a baloldali ellenzéki pártok visszalépett jelöltjére a választók 12 százaléka szavazott volna, míg Bokros Lajost 5 százalékuk szeretné főpolgármesternek. Így volt ez legalábbis a Falus Ferenc visszalépése előtti héten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@F_Viktor: A papirforma valoban ezt mutatja, de csak Bp szavazoinak 30%-at tudja magaenak. Azert en meg nem irnam le Bokrost.
Törölt felhasználó
@F_Viktor: Nem hiszem, hogy a századvég a Bokrost akarta volna..Egyszerűen "ösztöneinkre" alapoztak, ha valaki bénának van beállítva és még alá is van támasztva, hogy béna, akkor mindenki bénázni fogja... Ha viszont olyan image-t kapott volna, hogy igen ő nem politikus, hanem cuki nagypapa, akár még kissé bizarr, de akár jó ellenfele lett volna a hazánk már jó pár éve anyját is eladná, röptében hazudó megélhetési politikusoknak. Én pl Bokrost sokkal inkább helyzetszerűnek tartom, mint döntés, de melete nem fikázom a Falust.. Szerintem erre a videóra, pár év múlva nem negatívan fogunk emlékezni...:)
human
Úgy gondolom, hogy Budapesten az átlagnál sűrűbb a szürkeállomány. Ezért nem értem Falus hogy vezethetett a statisztika szerint. Ráadásul a fővárosi mszp is úgy látta, hogy Bokrossal jobb az esélyük. Pedig ha valakinek hát nekik ismerniük kell a választóikat.
F_Viktor
@Yoda69: Én úgy láttam, hogy Tarlós a biztos választóknál picivel 50% fölött áll.
F_Viktor
@ziziplanet: Értelek, de akkor viszont Szigetvári a hunyó.
De a Nézőpont érdemeit még nem írom le, ugyanis ha tudták, hogy Bokros csak 5% körül áll, s Falusnak háromszor nagyobb a szavazóbázisa, akkor el tudom képzelni, hogy a hamis eredménnyel tudatosan befolyásolták a baloldal döntését.
Persze ez csak hipotézis részemről.
Törölt felhasználó
@F_Viktor: Igen 2 legyet ütöttek egy csapásra. Másrészről a nézőpont minden elvárásnak megfelel csak a valóságnak nem. Kb a fidesz a marketing költségként könyveli el a nézőpontot..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.