Rendkívüli vizsgálatot rendelt el Papcsák Ferenc, Zugló Fidesz-KDNP-s polgármestere az előző ciklus közvélemény-kutatási és elemzési szerződéseire vonatkozóan.

A kormánypárti politikus pénteken azt közölte az MTI-vel: megdöbbenéssel értesült a sajtóból, hogy Karácsony Gergely az előző városvezetés idején "pénzt keresni járt Budáról Zuglóba", az Együtt-PM jelöltjéhez köthető vállalkozás 2008-ban közel 10 millió forintot "markolt fel" a Weinek Leonárd által vezetett önkormányzat kasszájából hangulatjelentés készítése címén.

A felmérést akkoriban az SZDSZ udvari elemzőcégének tartott Medián végezte, amelynek Karácsony Gergely volt a kutatási igazgatója – jegyezte meg Papcsák Ferenc, hozzátéve: a szerződéseket Weinek Leonárd írta alá és az összeget is kifizették.

A polgármester a teljes előző ciklus közvélemény-kutatásra és elemzésre kötött szerződéseinek teljesítését, a megbízás tartalmát és a kifizetett díjak érték-arányának megállapítását ellenőrizteti a most kezdett vizsgálatban.

"Azt már tudjuk, hogy a gagauz asztalos milyen közlekedési tanácsokat adott Weiekéknek, de hogy Karácsony Gergelynek és csapatának milyen szerződésekkel tömték a zsebét a zuglóiak pénzéből, az most hamarosan kiderül. Így már értjük, mi köze van a polgármesteri székre Pasarétről pályázó Karácsonynak Zuglóhoz és mit keres itt" – fogalmazott a kerület vezetője a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Miért nem vizsgálja ki, miért vett Csíkszeredán a Zuglói Önkormányzat üdülőházat?!

Kik nyaralnak ott? Neveket kérek!
Mobil123
Ajajaj!! uraság és magánál mennyi vizsgálatot lehetne indítani !! sajátjában a gerendát sem!!
Katalina62
Papcsáktól ez már várható volt! Azért lehetett volna egy kicsit előbb is, mert így nagyon átlátszó! Legalább látszatra adhatna, de náluk már ezt sem kell!
keresztapa
@Katalina62: A látszat nem valóság, csak annak van játszva, a politikus csak a játszma része, mely valóságnak van álcázva. Viszont a politikus van annak tudatába, hogy csak hazugságból élhet.
Senara
Papcsák "arcánál" csak a szép kékre festett parkolója nagyobb .
bencemacska
Ismereteim szerint Weinwk Leonardot a bíróság már felmentette a tanulmány készítésekkel kapcsolatos feljelentés ügyében! Most újra kezdjük?

""Így már értjük, mi köze van a polgármesteri székre Pasarétről pályázó Karácsonynak Zuglóhoz és mit keres itt" – fogalmazott a kerület vezetője a közleményben."

És ő mit keres itt még most is?!
bencemacska
Miért nem vizsgálja ki, miért vett Csíkszeredán a Zuglói Önkormányzat üdülőházat?!

Kik nyaralnak ott? Neveket kérek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.