Láttak már Önök Budapesten szőlőtőkét? Más sem, az újbudai Fideszt ez persze még nem tántorítja el egy jó csizmaszárcsapkodós szüreti báltól.

Az önkormányzati választás előtti napra szervezett "gigantikus sztárinváziót" Fásy Mulató Ádám celebrálja, aki mások mellett Kis Grófot, Karda Beát, Zámbó Krisztiánt, de Dr. Hoffmann Tamás polgármester urat is elhozza a Bikás parki szüretelőknek. Az esemény neve egyébként egészen pontosan Fidesz Szüreti Fesztivál és Fásy Mulató. Kár lenne kihagyni!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Remélem Molnár Gyula szarrá veri ezeket a fideSS patkányokat. Van pofájuk mulatni mikor 100 ezerrel nőtt a szegények száma 1 év alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
Sztárfellépőkkel, mint Kis Gróf - ki a fene - , Karda Beáta -örül, hogy ha bárhova hívják , Zámbó Krisztián - nulla. de Dr. Hoffmann Tamás polgármester - ő tényleg ütős ?!
Szimba
"Fásy Mulatós szüreti bál a Fidesz ajándéka Újbudának"- hogy ajándék vagy büntetés lsd fellépők - , attól függ lesz-e ingyen pia és kaja?
pbalage
PARTY LESZ!

www.youtube.com/watch?v=5kvJojVdoJg

(Fásy Zsülike előadásában)
Zacskót, lavórt, vagy bármilyen edényt elővigyázatosságból előkészíteni!
silber13
Végighallgattam a névsprt, a "sztárok" nevei hallatán visítva röhögtem.. Egy élemedett korú, szinte 100%-ban levitézlett haknicsapatot kinál a műsor.
Mobil123
Ez a Fásy már számomra már olyan ciki mint Pákó (na persze a fellépő akárkik sem jobba nála)
világlátó
Nagybudapest lakossága, talán néhány klasszikus belvárosi kerület kivételével nagyon is/ bizony / miazhogy igenis fogékony a " szüreti mulatság a pesti flaszteron " rendezvényekre. OCSÓ lesz a folyó bor, szól a mulatós zene, Fási formátumu előadó" művészek " szórakoztatják az újbudaiakat, ami szavazatok ezreit eredményezi.
Komolyra fordítva, nem is a Fásival és csapatával, hanem az ott vigadó tömegek igényszintjével van bajom, bár én nem vagyok újbudai. Félek és joggal, az eredmény miatt.Megjegyzem másutt is hasonló a kortes rendezvény rendje, módja, színvonala.
És másnap? Meg harmadnap? Meg azután ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.