Csak akkor kaptak enni, ha jól kerestek, máskülönben éheztek az Amerikában fogva tartott magyar szexrabszolgák – írja a Blikk.

Az egyik fiatal férfit megtalálta a lap, aki elmondta, másfél év alatt nagyjából 100 millió forintot keresett a testével, ebből azonban nem kapott semmit. A hat magyart többek között az a B. Viktor futtatta, aki 2013-ban egy flakon Coccolino miatt került rácsok mögé New Yorkban, az öblítőről azt hitte az FBI, hogy kokaint csempésztek benne. Akkor Rónai Péter ügyvéd hozta ki a börtönből.

A most megtalált férfi elmondta, megérkezésekor bezárták egy 10 négyzetméteres szobába másik öt férfival és ha nem keresték meg egy-egy alkalommal a 80 dollárt, csak hideg élelmet kaptak. Fenyegették őket a családjukkal és arra is kényszerítették őket, hogy egymással szexeljenek – írja a Blikk. 

Amikor az öblítő miatt elkapták a férfit, a szexrabszolgák már a házban voltak, beszéltek is velük az FBI munkatársai, de félelmükben egyikük sem mert mondani semmit.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Előre is elnézést a gyengébb lelkületűektől!
Két elgyötört prosti álldogál a sarkon.
- Én úgy le vagyok égve, hogy már száz forintért is dugnék.
- Az semmi. Én ingyen szopnék, csakhogy legyen valami meleg a gyomromban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
most csak azért panaszkodnak, hogy áldozatnak tünhessenek.
gyuszka
Az ilyen szemetek elégedjenek meg azzal a sok fehérjével ami a szájukba is került. Van benn fehérje bőven.
Desischado
Elképedve olvasom a sok rosszindulatú kommenteket. El sem lehet képzelni, hogy ezek a fiatalemberek esetleg munka miatt mentek ki, illetve ezzel csalták ki őket? Mit szólnátok hozzá, ha önhibátokon kívül ilyen borzalmas helyzetbe kerülnétek? Ezek a srácok eleget szenvedtek, és mégegyszer biztosan nem mennének lépre. Kicsit több humanizmust ha kérhetem! A fiúknak meg kívánom, hogy jöjjön rendbe az életük, és a lelkük is!
X-ray
@Desischado: Lett volna alkalmuk többször is, hogy megszökjenek, de maradtak...
Desischado
@X-ray: És mikor? Ítélkezni a legkönnyebb!
EcsiAntal
@lópicigáspár: két román koldus találkozik az Eifel toronynál --kédezi az egyik na te mennyit kerestél ---óóó csak 6 eurot pedig odairtam hohy 5 éhező gyerekem van rongyos ruha stb és te mennyit keresrtél kérdezi a másik --én 600 eurót mondja hogy --hogy mit csináltál --oda irtam hogy csak 10 euró kell ahhoz hogy visszamenjünk romániába vonattal --

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.