Mind szavazhatnak az önkormányzati választáson. A panzióba tavaly 391-en, idén az első fél évben 334-en létesítettek állandó lakóhelyet. Nyár közepén a szállásra 711 román, 89 szlovák és 75 magyar állampolgár jelentkezett be, azóta még százhúsz ember állandó lakóhelye. További 171 honosított – romániai lakóhelyű – magyar állampolgár is tartózkodási helyet létesített ott. A bejelentkezettek 18 és 60 év közöttiek. A fogadóban már tíz éve jellemző ez a folyamat: 2005-ben 42-en, 2007-ben 69-en jelentkeztek be állandó lakosként, majd 2008 és 2010 között mindössze hárman.

Forrás: index.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@soljanka: Le lehet váltani, s az ilyenek miatt le is kell váltani! De nem holmi választásokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ezek szerint az országgyűlési és az EU választások is csaláson alapultak!
bencemacska
És most hol vannak? Három rétegben fekszenek egymáson?
Vagy ők alkotják a magyar külföldi munkavállalók zömét?
Zuglóban most mennyi "vendég" van? A tavasziak hazamentek?
soljanka
@bencemacska: Hát erre soha nem kapunk választ. Az "állampolgársági maffia" is egy napig volt téma. Aztán ez a töketlen ellenzék hagyta veszni...
nusika
@bencemacska: Csak most jöttét rá? Pénzért a ""nemzeti megmentők"" mindent megtesznek !! A birkák a fideszre szavaznak! De remélem, hogy mindenkinek kinyílt a szeme és nem véti el az X-et 12-én!!!
F_Viktor
@soljanka: Az ellenzék hol kommunikálja a fityeszes mutyikat, hazugságokat, csalásokat?
MTI, közszolgálati TV-kben/rádiókban amiket évi 78 milliárd közpénzből tartanak fel a Zemberek? Igen, ez lenne a feladatuk.
Magnak megmaradt a Klubrádió kicsi lefedettséggel. Mellette semmi. Mert az ATV sem baloldali.
Írott médiák? Mennyi van ellenzéki kézben?

Igazad van, tényleg bénának tűnik az ellenzék, de nincs olyan média ahol úgy tudnának mantrázni hónapokon keresztül, mint a jobb oldalon.
soljanka
@F_Viktor: Igazad van. kevés az ilyen médium. Viszont mostanában kezdtem el olvasni a Face oldalaikat. Nos ott is csak mantráznak: fellöknek valamit, és ha a vélemények nem tükrözik az ő elképzeléseiket, akkor mindent megválaszolatlanul hagynak. Érdemes Szabó Tímea oldalát megnézni a Bokros féle jelölés kapcsán. Vagy Karácsony Gergőét. Arra sem méltatták a rengeteg ellenvéleményzőt, hogy reagáljanak. Egyszerűen megmondták és kész. Fogadjuk el. Ez demokráciában természetes lenne. De itt most egy kőkemény diktatúra van kialakulóban, és ilyenkor kurvára nem a Városliget zöldjével kellene foglalkozni, hanem a választásokkal.
Nem vagyok egy Face rajongó, de ha más nincs, akkor tessék ott ténykedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.