Bálint Antónia, a Fidesz jelöltje nem tudta, hogy tilos a fülkében fotózni, ezért készített egy szép képet magáról.

Korábban a Propeller is megírta, hogy jogsértő a szavazólapok lefényképezése vagy kivitele a szavazókörből. A választópolgárok szelfit sem készíthetnek magukról a szavazófülkében.

Facebook

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Cicamama55: nem tetszik...véletlenül nyomtam a tetsziket. Lehet nem voltam egyértelmű, a névjegyzéket az ottani tollal írtam alá, a szavazólap kitöltésénél volt probléma mivel nem volt üres fülke...leültem az asztalhoz, akkor ugatott az egyik bérenc hogy ne használjam a saját tollamat!
Cicamama55
@Dr plágium: Ha tetszik, ha nem, ez így van. De a szavazáshoz való használata nem volt megtiltva, a sajátját is használhatta aki akarta.
Dr plágium
@Cicamama55: Hiszen erről beszéltem...azt használtam és nem tetszett a pipás bérencnek.
Másik
Nekem csak a szemüvegével van bajom. Nem áll jól neki, és olyan illúzió romboló.
Eljön a kor amikor hordani köll, de a szavazólapon akkora helye van az "X"-nek, hogy a vak ember is eltalálja akár 100 m-ről is. Én a helyében levettem volna a fotózkodás idejére.
Na de hát nem is vagyunk egy súlycsoportban ;)
mariaberta
Mindenképpen meg akart jelenni valamelyik újságban. Gyógyíthatatlan feltűnési viszketegségben szenved, a szépség nála is múló epizód.
csa-csa
nem létezik, hogy annyira hülye az Antónia hogy ne tudja mit szabad egy szavazófülkében! ez a szemét média húzása volt! ki akarták pöckölni..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.