Az önkormányzati választási sikerrel "megvan a harmadik győzelmünk", Budapesten pedig "több mint kétharmadunk van", hiszen a 23 kerületből 17-nek lehet kormánypárti polgármestere – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap este a Fidesz-KDNP önkormányzati választási eredményváró rendezvényén, a budapesti Bálnánál.

Orbán: megvan a harmadik győzelmünk

A kormányfő a szimpatizánsaik előtt tartott beszédében úgy fogalmazott: Magyarország győzött, "győzött az összefogás, az együttműködés és az egység". "Alulmaradt a békétlenség, a széthúzás, a cinizmus és a reménytelenség" – mondta. Orbán Viktor kijelentette: az elkövetkező négy évben "naggyá fogjuk tenni Magyarországot".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
á, ez nem győzelem, hanem ellenzéki balf@szság volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Itt viszont nem győztetek !!!
Az utolsó szálig ellettetek zavarva a jó francba, pedig nagyon szerettétek volna
megszerezni ezt a várost !
Örülök annak, hogy itt felelősen gondolkodó emberek élnek !
whatthefuck
@troppauerhumer: plusz előre meg lett zsarolva a nép, hogy ha nem a fidesz jelöltje lesz a polgármester, akkor nem lesz pénze az önkormányzatoknak. Így működtetik az áldemokratikus terrorállamot. A kiábrándultak növekvő tábora bojkottálta a szavazást, ezt mutatja a rekord alacsony részvétel is.
bakegya
Vicctor vér-narancs-lé gyártásba ruházott be-állampénzen!
silber13
"az elkövetkező négy évben naggyá fogjuk tenni Magyarországot". Jézuskám! A tatár és török dúlás után még ez is? Miért kell kiinnia az országnak ezt a poharat is Atyám?
Feraj49
Nincs itt semmi gond! Megy minden mint a karikacsapás. Bizonyítják a választási eredmények. Csak nem értem miért is tüntettek a rendőrök,a tűzoltók, a vasutasok stb. ?
Sem munkanélküli, sem éhező,sem hajléktalan nincs. Sem a jogos rokkantsági járadékoktól megfosztott emberek.Közbiztonság is rendben.Miért is működik még a " Minden gyermek lakjon jól" alapítvány ? Ahol jól mennek a dolgok,ott az a természetes,hogy jóllakottan mennek iskolába,óvodába gyerekek. Rá sem merek gondolni,hogy pont ők nem voltak szavazni !Kamerák az utcákon.Most már nyugodtan hátradőlhetek. Narancsba borult az ország. Ja az a két-három kivétel.Mi Magyarok tudjuk a "kivétel erősíti a szabályt".
nemjoezigy
Akkor megvan a várva várt egypártrendszer!
De mintha a fidesz az egypártrendszer ellen küzdött volna, vagy rosszul emlékszem?
Most az a helyzet, hogy ~45%-os volt a választáson a megjelenés, abból a fideszre maximum 50% szavazott. Ez a választásra jogosultak egynegyede. Tehát megint előjött a fideszi számolási módszer, miszerint az 1/4=2/3
orbán: "miért szavaznak mégis az emberek a fideszre?"
Mert mire szavazzanak? az mszpre és utód pártjaikra? nekik "köszönhető" a mostani fideszes győzelem!
Eléggé el nem ítélhető módon otthon maradtak, mert nem bíznak a politikusokban, mert azt látták a fideszkdnp-nél is amit előtte a szocik-nál, az szdsz-nél, az mdf-nél, a kisgazdáknál, az mszmp-nél, hogy a politikusok és a haverjaik pofátlanul gazdagodtak, miközben az ország szegényedett!
A többi pártnak együtt nem volt annyi megjelenési lehetősége mint a fidesznek egyedül.
Ez a fideszes demokrácia? Igen ez a fideszkdnp demokráciája! Az ellenzéket, a civileket, a szakembereket meg sem hallgatják, mert ők a tudás birtokosai. Tehát nem a népképviselet a lényeg. Szerintük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.