Bokros Lajos szerint az önkormányzati választáson az általa elért eredmény a diktatúrában győzelemnek számít. A Modern Magyarország Mozgalom baloldal által támogatott, második helyen végzett főpolgármester-jelöltje erről vasárnap késő este, a MoMa budapesti eredményváró rendezvényén beszélt.

"Hiába örülünk a 36 százaléknak mint győzelemnek – ugyanis a diktatúrában ez győzelem – látni kell, hogy nagyon sokat kell dolgozni azért, hogy Magyarország 2018-ban lerúghassa magáról a polipot" – fogalmazott Bokros Lajos, aki köszönetet mondott azért, hogy több mint kétszázezer budapesti szavazott rá.

Kijelentette: szívesen gratulálna Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP újraválasztott főpolgármesterének, de ezt nem teheti, mert "a választás ugyan szabad volt, de nem volt tiszta".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@aloe: Helyes! Akkor cselekedd azt, amit te javasolsz másoknak! Húzzál el! Jó messzire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@tivoli: Annyira szereti, hogy még azt is megengedi, hogy beépítség a Városligetet. Annyira szereti, hogy a közlekedés érdekében nem tett semmit, lsd. mindennapos dugók. Annyira szereti, hogy megengedi főleg tavassza és ősszel, majdnem minden- hétvégeken, hogy mindenféle rendezvény miatt megbénuljon a város. Stb.
tivoli
@Szimba: ma, 07:48
Nem tisztem Tarlóst védeni, mert nem vagyok pesti, de ahogy ő beszél városáról, sokkal szimpatikusabb, mint amire Bokros készült. Azt a pökhendi bankárfajzatot a hatalom közelébe se szabadna engedni, mert még a bagópiszkot is kirázza az emberek lajbizsebéből.
tivoli
@Szimba: ma, 07:48
A Városliget beépítése akkor is megtörténne, ha más lenne a föpolgi.
A közlekedés olyan, amilyen, talán folyamatosan kellet volna tehermentesíteni Budapestet, ahogy a forgalom nőtt. Ez csak úgy maradt rá a mostani főpolgira, mint a csurig telt pöcegödör.
A rendezvények folyamatos jelenléte népigény, és minden féle párt és náció képviseltetheti magát. Az lenne az furcsa, ha egyiknek lehetne, másiknak nem. Megoldás csak az lehetne, hogy soha senkik nem gyülekezhetnének, abból viszont megint balhé lenne, mert mindenkinek joga van! Mindenhez!
Kíváncsi lennék, hogy ki lehetne az aki varázspálcával rendelkezik és egy csapásra olyanná tenné a várost, amely mindenkinek kedvére való lenne.
Egy biztos, Bokros bankár sem tudna csodát tenni csupán azzal, hogy megadóztatná az üres lakások tulajdonosait.
Szimba
@tivoli: Véletlenül nyomtam tetsziket, nem akartam. Tisztázzuk: Budapest nem tarlós városa. Illetve csak annyira, mint mindenki másé. Hogy ki a pökhendi, arról lehet vitát nyitni, ha tarlóst nem tartod annak, akkor még nem hallottad nyilatkozni. Ehhez még hozzájárul mérhetetlen bunkó modora is.
Szimba
@tivoli: A Városliget beépítése a fidesz fejéből pattant ki, egyáltalán nem biztos, h más főpolg. beleegyezne. Közlekedés: "Tarlós szereti a városát és arra gondol, hogy mit tehetne érte még."- hát ez az, a közlekedéssel semmit nem tett. "rendezvények folyamatos jelenléte népigény, és minden féle párt... " a futóversenyekhez, a critical masshoz semmi köze a pártoknak. Téged azért nem zavar, mert pesti vagy, mint írtad. Vigyék ki ezeket a jó levegőre, városon kívülre. Nem is értem mi az egészséges a flaszteron való futásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.