Schiffer András a Facebookon próbálta meglovagolni Orbán Viktor bizalmasainak Amerikai kitiltását, és bár van, akinek tetszett, volt, aki egyértelműen demagógiának titulálta a hozzászólást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Schiffer tipikusan a "dögöljön meg a másik tehene is" politikus.
Államférfi sohasem lesz belőle!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Meg kellett mutatnia egy kicsit a zöld oldalát és erre a kormány barátainak kiutasítása volt az apropó. Egy kis pártnak minden alkalmat meg kell ragadnia, hogy nézeteit hirdesse.
Senara
@senkifia68: @coni: @Senara: @Vasárnapiiskolás: @Szimba: Hajrá fiúk!!! Van megint egy szerencsétlen akin lehet lovagolni egy kicsit!!! ... kár volt tovább ragoznod . A saját véleményedet mondtad el ...Amerika lehallgat..nagy testvér minket figyel ..mint minden más ország ...és még valami , én például semmi örömömet nem lelem abba , hogy kritizálom .
coyote3
Schiffer lassan, de biztosan kapaszkodik le a kövéri szintre...
karma1
@senkifia68: Ne kend Amerikara a lehallgatasokat, Skype-ba valo belenezest/hallgatast, mobil telefon uzeneteinek tarolasat, lehivasat, meg a tobbi megfigyelo modszert, mert ezzel itthon regesregen el - es elt - a mindenkori kormanyzat.
A Kadar-rendszerben a prominens politikusokat, vagy a nagyon magas beosztasban levoket siman lehallgattak, csak annyival voltak hatrebb, amennyivel a technika.

Most fejlettebb a technika is, tobb es jobb a lehetoseg a megfigyelesre, es hat orbanvitya akart egyetemi szakot nyitni az etikus hacker- kepzesre...
Szimba
@senkifia68: 1. Te mondtad ki, szerencsétlen. 2. Szerinted csak Obamáék, orbánék nem?
senkifia68
@Senara: Hát ez az!!! Bárki mást lehet kritizálni csak a Big Brothert nem? Érdekes mentelitás!
@Szimba: Ne kenjem??? Miért, nem hallgatnak le? Az, hogy sokan mások is megteszik, sőt a hazai titkosszolgák is az egy dolog, de most most éppen amerika vádol másokat történytelenséggel, amikor ő százszor többet követ el. Ráadásul a hazai titkosszolgáknak ez törvényben előírt kötelezettsége! De arról még nem olvastam, hogy kitiltottak volna amerikai üzletembereket a velencei kaszinó biznisz miatt, pedig arra éppen lett volna okunk!

@Szimba: Fuss neki mégegyszer! Nem tudom mire válasz amit írtál! Szerintem te sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.