Meg kell ismételni a polgármester-választást Ózdon – mondta Kovács János, a területi választási iroda (TVI) vezetője pénteken az MTI-nek.

Közlése szerint Fürjes Pál (Fidesz-KDNP) korábbi polgármester támadta meg a helyi választási bizottság eredménymegállapító határozatát, ennek helyt adva rendelték el a választás megismétlését. A döntés ellen jogorvoslatnak van helye – tette hozzá.

Fürjes Pál az M1 Ma reggel című műsorában pénteken azt mondta: a valasztas.hu honlap adatai szerint hét szavazat hiányzik Ózdon az urnákból, ennyi a különbség a választásra jelentkezők és a leadott szavazatok között.

A volt polgármester szerint utalások vannak arra, hogy a településen láncszavazás történt, valamint rendelkeznek hangfelvételekkel és tanúvallomásokkal, amelyek a Fidesz-KDNP álláspontját támasztja alá.

Ózdon a vasárnapi önkormányzati választáson Janiczak Dávid (Jobbik) szerezte meg az első helyet a szavazatok 38,57 százalékával, Fürjes Pál a második helyen végzett a voksok 37,96 százalékával.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha nyer a Fidesz-KDNP a kiírt új választáson, akkor meg is érdemlik az ózdiak sorsukat !
Ugyanez az helyzet a XV kerületben !
nyanya001
Ha nyer a Fidesz-KDNP a kiírt új választáson, akkor meg is érdemlik az ózdiak sorsukat !
Ugyanez az helyzet a XV kerületben !
köhögő bolha
A dölyfös csúti purdé nem képes méltósággal elviselni a vereséget, Grazban a helye. A rá szavazó idiótákat pedig sajnálom,pár év múlva rájönnek arra,amit mi már rég tudunk!
verőce21
A Jobbik nem szerepelt most sem rosszul. A libbalosokat most már nemcsak a Fidesz pofozta bucivá, hanem a megyei közgyűlések zömében is előz a Jobbik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.