Az önkormányzati választási kampányban mobiltelefont ígért Siófokon az akkori polgármester, fideszes jelölt. Persze nem, nem, dehogy azért, hogy szavazzanak rá, azonban most, hogy csúfos vereséget szenvedett, "technikai okok miatt" valahogy mégsem tudják átadni a siófokiaknak járó telefonokat.

A hvg.hu szúrta ki, hogy a város honlapján már azt írják, a telefonokat 2014.10.20-tól technikai okok miatt nem tudjuk átadni az ügyfeleknek annak ellenére, hogy időpont meghatározással ellátott sorszámot kaptak.

A telefon ígérgető korábbi fideszes polgármestert több ciklus után váltották le múlt vasárnap a helyiek, sőt, még a képviselőtestületbe sem került be.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azért senkinek se legyenek illúziói! Ha netán nyert volna, a technikai okok ugyan úgy előjöttek volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@pbalage: Ahhoz kevés a palack kapacitása ( 190 gramm ! ) de általában többször főzhetsz levest - sokszor 3 napig kitart nekem, ha több napos horgászatra megyek ! - általában levesfőzés, konzerv tartalmának a megmelegítése, tea-kávéfőzés a szerepe. A 190 grammos a legkisebb palack, amely kapható.
pbalage
@Toby: oksa, értem a cucc lényegét, lehet egyszer (ha lesz alkalmam) kipróbálom. Köszi.
Toby
@pbalage: Szerintem megéri, már 3200 HUF-tól tudsz vásárolni ilyen főzőt, a piezós kissé drágább, de az sem veszélyes összeg, újabban áttértem a szelepes palackok töltésére, sokkal ólcsóbb így. Korábban ezeket is eldobáltam, ha kiürültek, de a youtubon találtam adapter bemutatást, készítettem egy adaptert és most ezzel töltöm a szelepes kemping palackokat is egy másik, ugyancsak szelepes palackról.
Desischado
@Toby: Ügyes vagy! Jó horgászást!

A cikkhez szólva, mindenki tudja, hogy kampány idején ígérnek fűt fát, aztán valahogy rögtön megfeledkeznek róla, hogy mit is ígértek! Kiváncsi vagyok, meg lesz a teló a siófokiaknak!
Toby
@Desischado: Köszönöm, érdemes megpörgetni a youtube-ot, rendkívül sok gyakorlati bemutatós videó van, okos, éssszerű ötletekkel s ezek többnyire házilag is kivitelezhetők !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.