Nem férhetnek hozzá az Egyesült Államokban levő vagyonukhoz azok a magyar kormányközeli személyek, kormánytisztviselők, akiket most tiltólistára tett az Egyesült Államok. Ott tanuló gyerekeiket is kiutasíthatják az országból. Stigmaként rajtuk maradhat a mostani ügy, üzletet egykönnyen aligha fognak tudni kötni. A német kancellár is jelezhette Orbán Viktornak: elég abból, ami eddig volt. Az oroszokhoz dörgölőzés és a civil társadalom elleni hadjárat is ráerősíthetett az elharapózó és megtűrt korrupció miatti amerikai csapásra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

148 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Még ilyet? Mikor ezek a talpig becsületes keresztény emberek éjt nappallá téve melóztak, güriztek, robotoltak, szorgosan gyűjtögettek és nokiás dobozokban hordták ki a vagyonkát Ámerikába.
Mikor már pont összejött a 100 milla dollár az arizónai kecóra, ahol majd szándékoztak tengetni tyúkszaros életüket távol a világ zajától. Pont mikor már a célnál voltak, mit csinálnak ezek a liberális Soros György csecsén nevelkedett amcsi brigantik. Zárolták a becsületesen összelopott vagyonkát.
Ki látott már ilyet, erre félázsiában ez bizony nem divat. Tonyónak, koser 20% alajosnak, szíjj-ártónak eszébe sem jutott ilyen kockázatos üzletbe bonyolódni, ők biztosra mentek mert hát jobb itthon villogni a 100-175 millás kecókkal.
Biztos ami biztos, itthon védi őket a párt és a békemenet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alte trottel
@tivoli: Nem. Svájc udvariasan jó előre bejelentette, hogy január elsejétől az adóhivatalok egyszerű átiratára megküldi az adott ország polgárainak bankbetéteinek adatait.
És mit tesz Isten, nemzetünk nagyjai nagyhirtelen elkezdték _NAGYON_ szeretni a svájci templomi koncerteket!
m.macskosz
@alte trottel: tegnap, 18:50 Köszönöm, már megtaláltam a "Szórakozás" rovatban.
pityuka
Az összesnek zárolni a vagyonát. Csak a fejüket üssétek, hogy meg ne sántuljanak.
tivoli
@alte trottel: tegnap, 22:45
És a banktitok? Ha ez igaz lesz, soha többet senki nem viszi vagyonkáját Svájcba.
Mert ugye eddig attól volt vonzó, hogy semleges ország, semleges bankja..
alte trottel
@tivoli: A banktitok már régen nem abszolút érvényű. Szerinted miért nem lehet már Tuvalun se anonim számlát nyitni? Ügyészi, bírói hivatalos megkeresésre _MINDEN_ bank kiadja a számla és tulajdonosa adatait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.