Magyar oldalról ment ki a hír a kitiltásokról, csak a megelőző csapás félrement. A múlt héten André Goodfriend (rendes nagykövet híján az USA magyarországi képviseletének ideiglenes vezetője) Magyar Levente külügyi államtitkárnak és Szijjártó Péter miniszternek is jelezte, hogy néhány magyartól elveszik az amerikai beutazás jogát. Azt is elmondta, hogy ők állami alkalmazottak, vagy a kormány közelében lévő emberek, és hogy korrupcióval kapcsolatos gyanúba keveredtek. Az USA-ban 2004 óta létezik a jogi lehetőség, hogy a külügyminiszter a nemzetbiztonsági tanácsadói javaslatára ilyen intézkedést hozzon. Az eljárás titkos, ahogy a szankcióval sújtottak névsora is az.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sekele
Mivel Horváth András több ezer Milliárdos adócsalásról beszélt, jókora összegről lehet szó, ha már az amerikaiaknak is feltűnt. Egyedül Poltnak nem. Amíg nem szól neki a Magyar Nemzet addig az ügyészség nem tud róla.

Érthető ha nálunk azt hiszik mindenhol így megy, hogy bosszúból intézkedik az államhatalom.
.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@soljanka: Ez nagyon jó kérdés! A nagy szabadságharcos,lapít, pedig most előállhatna, de könnyebb kussolni! ebből is látszik, milyen hitvány gyáva alak! És nem sárosak?! Akkor Amerika miért lép föl ilyen módon? Erre még ne volt példa! Na, viktor, most lehet harcolni!
Egyébként persze hogy ezerrel tagadnak! Mit képzeltek, majd beismerik?! Na, nehogy már!
mate03
@coyote3: Hát igen!Külügy miniszterünket a bevándorlás ügyi helyettes ,állam titkár fogadja!? Az a furcsa az egész ügyben,hogy arra még nem volt példa ,hogy egy NATÓ -tag ország ,kormány tagjai közül,valakiknek megtagadják a be utazást!
sekele
@mate03: "Külügy miniszterünket a bevándorlás ügyi helyettes ,állam titkár fogadja"

És a vízum?
Vizual
Fogadjunk, hogy még át is vizsgálták a Vámon.
Vizual
@mate03: Én nem csodákozom. A "szovejetekenek" volt igazuk. nekünk nem adtak Modern MIG-t Szuhojokat, és a legmodernebb tankot letakarták ha közelitettünk hozzájuk. Most az Amcsik is ezt csinálják. Ilyen szövetségessel ahol dübörög a gazdaság, meg a Békemenet.

Tényleg hol a Békemenet ? Ja értem. Megprobálnak elszámolni a pénzzel.
bundi
@sekele: hát lehet a reptéri váróban is beszélgetni amíg felszáll az első visszagépre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.