Az MSZP szombati választmányán néhol indulatossá vált a vita, ahol a szocialisták a választási eredményeket értékelték – írja az Index.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Tehetetlen baloldal! Minek magyarázni annak a bizonyítványt, akinek nincs is! Minek az esemény utáni beszéd, magyarázkodás! Előtte kellett volna megmondani a tutit! Botka Lászlót nem az MSZP támogatása segítette győzelméhez, CSAK saját magának köszönheti ezt az eredményt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: 12:09 Lehet, hogy mi nem egy országban élünk, de az biztos, hogy mások a szempontjaink, talán ezért ítélünk másképpen.
Nem, nem "ideológiák" ütköztek, bárcsak úgy lenne! (Az lenne a normális.) A "Ne szólj szám, nem fáj fejem" az alap. Nincsenek pártok, de vannak romlott, korrupt vezetők. (még itt is ez a trend...),.
Enyhe többséggel és sok-sok munkával, kitartással, de remélem, hogy alaposan ki lesz itt söpörve... ez a pozitívum :)
Szerencsére vagyunk páran, akik nem legyintünk egyet, hogy hiszen így működik ez mindenütt :)
KERKA
Botkát negyedszer választották meg polgármesternek. Azért ez nem semmi. Ment a kampány ezerrel, csakúgy, mint bárhol az országban. A Fidesz itt is bevetett minden lehetséges eszközt, még püspöki segítséget is a fideszes jelöltnek, de Botkát nem tudták legyőzni. Ő minden erejével a városra koncentrál és kimarad a politikai csatározásból. Az ő részéről ez nem Mappett shó, hanem komoly kihívás. Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illetik az ország egyetlen baloldali bástyáját.
A Kunhalmi meg biztos azt kapta, amit megérdemelt.
verőce21
@JAJMÁR: (10:47) Igen, az önkormányzati választás személyekről szólt elsősorban. A közvetlen környezetükben jobban ismerik egymást a választók, ezért többet is kell(ene) dolgozniuk a jelölteknek. Történt, hogy a két egyéni választólapot én is "független" képviselőkre adtam, mert jobban ismerem a képességeiket.

Történetesen függetlenként éppen MSZP támogatással indultak...
verőce21
A baloldal per pillanat inkább pofozóbábunak alkalmas, de Tóbiás József MSZP-elnöknek bejött az élet: pártja előzte a Demokratikus Koalíciót, az Együtt–PM-et, sőt, az LMP-nek is oda a reális esélye a baloldali váltópártiságra.

Botka Szegeden túl jól szerepelt, nem akar Pestre jönni, Mesterházy visszatérésére sem kell számítani ebben a helyzetben, az öregek hőzöngése is kezelhető. egy időre elmúlt az "inváziós" veszély, a párt talán nem bomlik tovább...
JAJMÁR
@verőce21: Kb egyetértek, vagy valami olyasmi :)
verőce21
Most hallom, hogy Amerika tulajdonképpen fut a pénze után!
"...óriási csalódást okozott Washingtonban az ellenzék idei csúfos szereplése, ráadásul komoly összegeket invesztáltak a mögöttük lévő alapítványokba, és úgy tűnik, ez a pénz elveszett."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.