Rogán Antal fideszes frakcióvezető az ATV-ben azt mondta: nem tudja eldönteni, hogy az Egyesült Államok lépése "most vicc vagy komoly".

Szerinte ha Washington nem tárja elő a bizonyítékait és nem nevezi meg, hogy kik azok a magyarok, akiknek korrupció gyanúja miatt megtiltotta a belépést az Egyesült Államokba, akkor ezt az amerikai lépést a nem fogják komolynak tartani, mert "akkor itt valami nem stimmel".

Rogán azt is elmondta, hogy az amerikai fél nem szólt nekik erről a lépésről és ő maga is meglepődött. Az amerikai ügyvivő szerint a korrupció bizonyítékai a magyar kormány orra előtt hevernek, elég csak a trafikügyre gondolni. André Goodfriend szerint viszont ahhoz a magyar kormánynak semmi köze, hogy milyen információk alapján döntött úgy Washington, hogy bizonyos embereket nem enged be az Egyesült Államok területére.

"Nem tudom, hogy értem-e a különbséget a kormánytisztviselők és kormánytagok között" – mondta Goodfriend. "Kormányzati tisztviselő bárki lehet, a kormányzati ablaknál ülő tisztviselőtől a miniszterelnökig" – mondta. Nem válaszolt arra a kérdésre, hogy kormánytag van-e a kitiltottak között, ahogy arról sem, hogy Vida Ildikó NAV-vezető beutazását megtagadták-e. Elmondta, hogy az érintetteket tájékoztatták, de a magyar külügyminisztériumnak sem mondtak neveket – olvasható az Index összefoglalójában.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na ez jellemző a kiskancsi komcsira. És az egész fideSSre. Ugyanis az amerikai törvények szerint nem teszik közzé a neveket. Bár a fiúk úgyis tudják kik azok ...:) Úgyhogy gülüszemű ülepfej, nem kellene csúsztani! Bár apától jól megtanultad a hazudozás művészetét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Az mégis sak gyomor forgató,hogy egy adóellenőrzési hivatal fejének külföldi bankszámlája legyen!
Hol itt a következetes hazafiság?
Oké jegybankelnöknek is van külhonban,de akkor miről beszélünk?
Hja,a politikai felelősségre vonás és az elszámoltatást elfelejtettek megtenni.Vajon miért?
4-8 évenként újra kell kezdeni a gazdaság építést?
Azt ajánlom kapjátok össze magatokat!
nezelodo
Vajon érzékelte-e már ez a Sz.falui suttyó, hogy ez nem vicc!?
coni
Erre az egész országot megalázó intézkedésre (2/3-os a kormány!!!) azért került sor, mert amikor Horváth odaadta a zöldfüzetet Rogánnak, arra is azt hitte, hogy csak a "Hócipő" egy példánya és jót nevetett a viccen.
perfekt
@A Tündik bündije: Sziaa:) tegnap:17:20 ra.Örömmel vettem szakértésedet,az ügyben:Egy mondatodra--egy gondolat Tonyó, gyárilag ilyen:)-nem lepődnék meg,ha rövid időn belül kivonnák, hosszan tartó regenerálásra.
Miklós Julianna
@dr. prédikátor: Csak utánnad kéne a FIDESZNEK el húzni, ! Neked nyitva a határ, bölcs elődje a magyar Népnek megmondta akinek nem tetszik el lehet menni Vele együtt indulhatsz!Nyitva a határ! Aki nem látja az erődtől a fát, az el mehet!Ez szándékos provokáció a magyarok ellen, nem tetszik, hogy az EU-ban nem ugy ugrál az Orbán , ahogy Ők fütyülnek! És most már a nagy emberhez folyamodott az EU. , nevezetesen Amerikához! Gondolják,hogy kéne már valamit csinálni ezzel a kis diktátorral, mert ugye úgy hívják Orbánt az EU-ban!"Mit gondol ez, megadóztatni a Bankokat, a multikat, A KAPITALIZMUS A TŐKÉSEKET TÁMOGATJA, NEM A SZEGÉNYEKET! Erről van szó!Církuszt,felháborodást kell csinálni az országba, össze kell ugrasztani az embereket, polgárháborút kell szítani, és majd jönnek a nagy Amerikaiak, akik rendet tesznek!Erről van szó!Nyissátok már fel a szemeteket! irígykedés, és vádaskodás helyett inkább nézzetek a dolgok ,mögé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.