Egy vállalkozó megelégelte, hogy egyes kínai kereskedők nyomokban sem fizetnek adót, a számla olyan ritka tőlük, mint a fehér holló, ha pedig akad is, néha kínai nyomdában előállított, sorszám nélküli, szabálytalan, esetleg képeslap hátoldalát használják erre. Időpontot kért és kapott a nemzetgazdasági minisztertől, elmondta, hol lehetne fülön csípni az adócsalást nagyüzemben nyomó távol-kelet árusokat, erre az adóhatóság egyik elitegysége két hét múlva hozzá szállt ki ellenőrzésre. Ezermilliárdok nyomában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez már így van 25 éve. Azok bizony számlát nem adnak, ha kérsz drágábban adják az árut.
Ebből az jön le,hogy valahol országos vezetői szinten le vannak fizetve valakik, akik szemet hunynak efelett.
Tehát tönkretették az ország könnyűiparát júdás pénzért. Ha szólsz akkor bizony téged vesznek elő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
Ööö...talán még is van alapja annak a kitiltásnak...
human
Ezek szerint a keleti nyitás azt jelenti, hogy a magyar vállalkozókat kicsinálják, a kínaiakat meg keblére öleli a kormány és a NAV.
De hallottam már olyan fideszhívő nyilatkozatot is, hogy lesajnálta hányan mennek el az országból, mert úgyis jönnek annyian Romániából, Ukrajnából helyettük.
bundi
@human: gondolom ezzel kedves tivoli független kommentelőpartnerre gondoltál...
"tivoli
@coni: ma, 11:29
Nem lehet olyan nagy probléma az elvándorló munkaerő, mert hasonló arányban jönnek hozzánk is bevándorlók a még szegényebb országokból. Akik nem hülyébbek, nem idétlenebbek, sok esetben még képzettebbek is, és főleg nem követelőznek érdemen felül.
Ugyanúgy mint a magyar. Külföldön még mosogatni is hajlandó a diplomájával, idehaza meg sír, hogy mennyire meg van alázva.
Tetszik1 Válasz erre Jelentem október 15., 12:10"
propeller.hu/itthon/3002886-350-ezren-vandorolhattak-ki-magyarorszagrol?all#comments
csak hogy ne érje szó a ház elejét mert vádaskodok...
human
@bundi: Egy másik oldalon olvastam ezt. És ráadásul külföldön él az illető és onnan osztja az észt és szurkol a fidesznek. Nem értem, hogy örülhet valaki annak, hogy nemzeti összetétele az országnak radikálisan megváltozik. A pártpolitikáért és az elit anyagi jólétének megvédéséért egy nemzetet feláldozni azért elég cinkes.
Toby
"... erre az adóhatóság egyik elitegysége két hét múlva hozzá szállt ki ellenőrzésre. "

Nincs itt semmi csoda ! A szerencsétlen valószínűleg azokra a kínaiakra tett panaszt., akik rendszeresen tejelnlk zsebbe a NAV-nak !

Talán másnak is feltűnt már, hogy a fináncok és egyéb NAV-osok meglehetősen magas életszínvonalon tengődnek..."állami bérből"...ez főleg vidéken szembeötlő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.